Ateliere de ArtTerapie pentru copii de peste 4 ani

In luna martie continua seria atelierelor de Arterapie – Pictura in diverse forme  si  ABC-ul emotiilor cu Leo, Chit si Maggie

Vom pregati martisoare, floricele, cadouri pentru mamici facute cu dibacie si daruire de cei mici.

Vom intra in lumea fascinanta si plina de intamplari tesute cu iz de veselie si intelepciune a lui Leo, Chit si Maggie.

CAND?  In fiecare joi intre orele 17:00 – 18:00

Cine participa? Copii cu varste intre 4  – 10 ani

DISCOUNT: Participi la 8 ateliere si la ultimul atelier vii gratuit: ABC-ul emotiilor cu Leo, Chit si Maggie

„Pregatiri de Paste: Si eu fac fapte bune, dar mai si gresesc cateodata”

– discutii libere si incondeiere oua – pictura – 

(oferta valabila in perioada 20 februarie – 17 aprilie 2014)

Durata: 50 minute

Pret: 40 lei/atelier

Inscrieri: Diana Bordeianu – coordonator program; email [email protected]

www.atelierecumaniere.ro                       www.gradinita-gifted.ro

Alte detalii privitoare la desfasurarea optima a atelierelor:

   Un atelier se va desemna format prin inscrierea unui nr minim de 5 copii, iar in cazul in care acest nr de copii nu se vor inscrie, atelierul va fi reprogramat,  fiind anuntati in timp util de orice modificare survenita.

  Orice anulare a prezentei in cadrul unui atelier va fi anuntata din timp, cu minim 48 ore inainte. Anularile repetate cu sau fara instiintare atrage dupa sine refuzul Ateliere cu Maniere de a reprograma acel copil. Punem accentul pe relatie, intelegere si bune conditii de desfasurare, materiale de buna calitate si traineri in functie de numarul copiilor la un atelier. Dorim sa construim impreuna cu dvs o relatie durabila in dezvoltarea personalitatii copilului.

Toate materialele de lucru sunt incluse in pretul atelierului.

Daca se depaseste numarul de 6 copii, atunci atelierul va fi sustinut de 2 traineri, fiecare trainer lucrand cu maxim 5 copii pentru calitatea actului educational, pentru o supraveghere atenta si pentru sustinerea permanenta a fiecarui copil.

Copiii cu CES (cerinte educationale speciale) pot participa impreuna cu profesorul insotitor, pretul unui atelier scazand in acest caz la 25 lei sau putem asigura noi un profesor insotitor, in functie de orarul si disponibilitatea acestuia, pretul atelierului fiind in acest caz de 50 lei.

Discount – ul ofertei de Primavara „Participi la 8 ateliere si la ultimul atelier vii gratuit” va fi aplicat cu scop de fidelizare a participantilor constanti.  Oferta de Primavara are un numar total de 9 atelieredeputand pe data de 20 februarie cu primul atelier:Arterapie „Confectionam martisoare din materiale diverse” – confectionare. Odata cu participarea la acest atelier veti primi un voucher pe care se va nota data primului atelier, iar ulterior se va completa la fiecare intalnire in parte cu celelalte date ale atelierelor la care copilul se prezinta. Astfel, daca avem 8 participari trecute pe voucher, in data de joi, 17 aprilie veti avea participare gratuita la atelierul de ABC-ul emotiilor cu Leo, Chit si Maggie„Pregatiri de Paste: Si eu fac fapte bune, dar mai si gresesc cateodata” – discutii libere si incondeiere oua.

Parintii pot ramane in sala de desfasurare a atelierului, acestia fiind rugati sa asiste in calitate de observatori, fara a interveni, ajuta sau atentiona copilul, lasand tot procesul educativ in seama trainerilor.

Totodata, parintii pot opta pentru sala de asteptare pana la terminarea atelierului sau revenirea la ora prevazuta ca sfarsit al activitatii.

Pe durata atelierului copiilor le pot fi facute fotografii sau se pot filma secvente din activitate, daca parintele isi da acordul in acest sens prin semnarea unui protocol, pozele si/sau filmuletele fiind incarcate pe pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/atelierecumaniere  si/ sau pe site la sectiunea Galerie/ Video

Toate materialele realizate de copil in cadrul atelierului pot fi luate acasa

Ar fi de preferat ca cei mici sa vina cu incaltaminte de interior pe care o vor purta pe durata atelierului.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU