Ateliere de robotica si constructii cu piese LEGO 6-14 ani

București

Atelierele de robotica si constructii cu piese LEGO® EduBricks combina cele mai mari pasiuni ale copiilor, piesele LEGO® si calculatorul, introducandu-i in tainele roboticii si programarii in cadrul unor activitati educationale inedite, distractive si inovatoare!

Cursurile constau in diverse proiecte specifice fiecarei varste ce folosesc elemente din matematica, fizica, mecanica, literatura, robotica si programare de baza. La fiecare sedinta se construiesc modele noi din piese Lego® care apoi prind viata cu ajutorul tehnologiei.

Atelierele sunt special concepute sa ofere experiente de invatare valoroase, prin activitati practice, pentru categorii de varsta specifice.

Clasele EduBricks ofera o atmosfera extraordinara pentru copii unde invatam, construim si ne distram cu piese LEGO®. Seturile noastre de programe si modelele tematice folosesc kit-urile LEGO Education® si ofera bazele abordarii EduBricks al jocului educațional.

Invatarea in secolul 21 presupune oferirea de oportunitati de a experimenta lucrurile din jur ca o forma de rezolvare a problemelor, dezvoltand in acelasi timp abilitatile de gandire creativa, munca in echipa si comunicare.

Viitorul consta nu doar in abilitatea de a folosi tehnologia, dar si in a crea noua tehnologie. Pentru a intelege robotica, copiii trebuie sa invete si programarea iar dezvoltarea continua a tehnologiei evidentiaza importanta invatarii roboticii de la varsta scolara.

Cursurile noastre ajuta elevii sa descopere elementele de stiinta si tehnologie intr-un mod distractiv si practic, dar in acelasi timp sa isi dezvolte increderea de sine precum si abilitati de viata esentiale. Astfel, procesul de invatare devine distractiv, iar joaca se transforma in asimilarea de noi cunostinte.

Ateliere de robotica si constructii 6-14 ani EduBricks

Atelierul Introducere in Robotica WeDo®

Atelierul Introducere in Robotica WeDo® incurajeaza invatarea prin joaca prin construirea de modele distractive cu motoare si senzori. Acestea sunt apoi conectate la calculator pentru a le programa diferite comportamente, folosind un limbaj de programare vizual, de tipul drag and drop. Modelul va efectua comportamentele programate, spre bucuria si veselia copiilor. Atelierul cuprinde 3 module a cate 8 saptamani, Modulul introductiv, Aventura in lumea animalelor si Aventura in spatiul cosmic. 

 • Varste recomandate: 6 – 9 ani.
 • Data de incepere a cursului: Sambata 14 Aprilie 2018, ora 10:30
 • Durata unui atelier: 90 minute si se desfasoara saptamanal, pe parcursul a 8 saptamani
 • Pret: 500 lei (8 sedinte)
 • Nr. maxim participanti: 14 copii/grupa
 • Locatia: Str. Frederic Chopin nr.2B, Sector 1, Bucuresti

Atelierul Introducere in Robotica WeDo® 2.0.

Ofera oportunitatea de a introduce elemente de baza ale programarii in randul copiilor de 8 – 10 ani. Incurajeaza invatarea prin joaca prin construirea de modele Lego distractive cu motoare si senzori. Acestea sunt apoi programate cu ajutorul soft-ului interactiv sa execute diverse miscari si sarcini, iar hub-ul inteligent pe care se descarca programale prin Bluetooth face ca modelul sa se miste complet independent. Copiii sunt motivati se rezolve provocari stiintifice din viata reala prin insusuirea unor notiuni de inginerie, stiinta, tehnologie si programare, toate acestea prin experiente si investigatii practice. Se recomanda copiilor de 8 – 10 ani care au parcurs primul nivel de WeDo si cuprinde doua module a 8 saptamani.

 • Varste recomandate: 8 – 10 ani.
 • Data de incepere a cursului: sambata, 14 Aprilie 2018 ora 12:30
 • Durata unui atelier: 90 minute si se desfasoara saptamanal, pe parcursul a 8 saptamani
 • Pret: 500 lei (8 sedinte)
 • Nr. maxim participanti: 14 copii/grupa
 • Locatia: Str. Frederic Chopin nr.2B, Sector 1, Bucuresti

Atelierul de Robotica Mindstorm EV3®

Atelierul de Robotica Mindstorm EV3® combina constructiile Lego® cu soft-ul si activitatile curiculare, copiii pot construi, programa si controla roboti, bazandu-se pe tehnologia roboticii din viata reala. Aceste ateliere ofera oportunitatea de a introduce copiii in tainele programarii intr-un mod practic, distractiv si interactiv. Rezolvand provocarile roboticii, copii vor programa, testa si modifica instructiuni dintr-o varietate de comportamente ale robotilor pentru a indeplini diverse activitati, folosind senzori, motoare si unitati inteligente precum si un soft de programare cu o interfata usor de retinut. Setul contine o multitudine de senzorisenzorul de ultrasunete, senzorul de culoare, senzorul de atingere, motoare si o unitate inteligenta, fiecare cu mai multe functii si posibilitati de programare, cu ajutorul carora robotul poate fi programat sa indeplineasca diverse activitati inspirate din viata reala. 

 • Varste recomandate: 10 – 14 ani.
 • Data de incepere a cursului: sambata, 14 Aprilie 2018 ora 12:30
 • Durata unui atelier: 90 min si se desfasoara saptamanal pe parcursul a 8 saptamani
 • Pret: 600 lei (8 sedinte)
 • Nr. maxim participanti: 12 copii/grupa
 • Locatia: str. Frederic Chopin nr.2B, Sector 1, Bucuresti

Inscrieri si detalii ateliere de robotica si constructii EduBricks

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU