Ateliere florale pentru copii cu Andeli Design

Ateliere florale, creative, pentru copii peste 3 ani

Ateliere florale, creative, pentru copii peste 3 ani

Andeli Design organizeaza ateliere tematice dar si module de cate 6 lectii cu teme alese functie de anotimp, lectii cu grad de dificultate diferit, incepand cu lucruri de baza si terminand cu adevarate opere de arta ale micilor artisti.

Micii floristi au la dispozitie o serie de flori pe care le folosesc in aranjamente facute de manutele lor dibace; fiecare copil dupa imaginatia si personalitatea lui va da viata unui mic aranjament, pe care la sfarsit il ia acasa cu el, fericit de rodul muncii sale.

Specialistii spun ca un copil fericit este acela care realizeaza ceva de unul singur, acest lucru devenind un slogan pentru atelierul de creatie florala.

Primul atelier a avut loc in iunie 2012 si de atunci s-au organizat peste 80 de ateliere de acest gen.Puteti vedeamai multe imagini cu copiii care descopera lumea florilor, daca accesati www.facebook.com/andelidesign

Un rol foarte important in formarea si educarea copiilor il are educatia non-formala care inseamna placerea de a cunoaste si de a te dezvolta.

Cursurile se desfasoara intr-o ambianta deosebita, relaxanta si vesela in acelasi timp, unde copiii pot experimenta, se pot exprima liber, fiind un alt mod de a stimula imaginatia si creativitatea, de a invata respectul fata de sine si fata de ceilalti. Ei sunt fascinati ca „au voie” sa puna mana pe flori, sa lucreze cu ele, sa le descopere, dezvoltandu-si astfel manualitatea si indemanarea.

Intr-o lume in care nimic nu pare a fi asa cum ar trebui, nevoia de frumos se face simtita din ce in ce mai mult.

Prin acest curs se pot exprima idei, sentimente, se pot cultiva sensibilitati si poate in acest fel vom reusi impreuna sa pregatim viitoare generatii de oameni mai buni, mai frumosi, mai sensibili si mai atenti la cei din jur, la natura, la flori.

Ateliere florale – Andeli Design 

Tarif pentru 1 sedinta = 65 lei

Tarif modul 6 sedinte = 340 lei

Toate tarifele sus menţionate includ materialele folosite în lucrările realizate pe care fiecare copil le poate lua acasă.
Durata unui şedinţe de curs este de 90 minute. La sfârşitul modulului copiii primesc diplome de participare

Pentru alte detalii vă rugăm să ne contactaţi prin email la [email protected] sau prin telefon la 0734.504.927

Locatie: str. 10 Mese nr 14, zona Foisorul de Foc

Andeli pe Facebook – www.facebook.com/AndeliDesign

Andeli pe Web – www.andelidesign.ro

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU