Ateliere Gratuite pentru toată Familia în Grădina Magică a Iepurașului din Militari Shopping

Iepurașul se oprește la Militari Shopping și te așteaptă la Ateliere Creative Gratuite și Concursuri Amuzante, în perioada 7-9 aprilie, împreună cu toată familia. Vino cu cei mici în Grădina Magică la ateliere de decoratiuni, la încondeiat ouă dar și o sesiune de poze instant! Nu rata distracția din acest weekend!

Pentru că mai este foarte puțin până vine Pastele, deja trebuie să ne gândim la cum vom sărbători alături de cei dragi și, mai ales de cei mici. Copiii sunt foarte curioși, vor să știe povestea sărbătorii, să ajute la încondeierea ouălelor, le place și să se joace și să primească, mai ales, cadouri.

De aceea, Iepurașul se oprește și la Militari Shopping și te așteaptă în perioada 7-9 aprilie, în intervalul 15:00 – 20:00, împreună cu toată familia.

Vino cu cei mici în Grădina lui Magică să participați împreună la ateliere creative gratuite și concursuri amuzante.

cadouri de paste militari shopping

Sigur te gândești în fiecare an cum să faci decoraţiuni Pascale.

Poate nu ai avut curaj să încerci până acum. Sau poate nu ți-au ieșit. De aceea, Iepurașul te așteaptă în grădina lui magică din Militari Shopping pentru a te învăța cum să îți pregătești casa pentru venirea lui. Așa că ne vedem la atelierele noastre creative pentru a învăța împreună cum să transformăm un banal cofrag de ouă într-un adevărat obiect de decor sau chiar cum să facem iepurași.

De asemenea, știm cu toții că vopsitul ouălor este un ritual de neînlocuit în perioada pascală. În fiecare an ne luptăm cu emoțiile din cauză că ele se pot sparge la fiert sau ies prea moi ori coloritul vopselei să nu fie cel dorit. Așa că Iepurașul nostru te provoacă ca anul acesta să încondeiem ouăle împreună. Îți va povesti și care sunt cele mai potrivite modele, dar și ce culori sunt la modă anul acesta.

Promitem că întâlnirea cu el va fi una super distractivă: vom ronțăi împreună morcovi, vom face puzzle-uri, iar la final, îl vom provoca la o sesiune de poze instant, pe care le vei lua acasă ca amintire.

Iepurașul ți-a pregătit o mulțime de cadouri, tu vii doar cu voie bună și chef de distracție la Militari Shopping!

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU