Atelier de teatru de improvizatie pentru copii

Pana pe 6 Noiembrie, copiii interesati de teatru si improvizatie, pot participa la atelierul Improvestea.

Cum se desfasoara?

Au loc intalniri saptamanale de atelier in care copiii se vor juca, vor invata, si bineinteles ca vor improviza.

Impreuna cu cei doi actori, Razvan Ropotan si Mihai Bacaran, copiii vor crea ei insisi o poveste unica, irepetabila si fermecatoare de la ei inspiratie, ca o echipa unita.

In ultima zi, povestea va fi impartasita unui public variat sub numele de Improvestea: poveste improvizata creata in totalitate de copii. Iar faptul ca se vor implica total in acest proiect, ca vor lucra in grup este o experienta de crestere si maturizare emotionala.

Activitatile pentru copii au loc in fiecare marti de la ora 18.00 pana la 19.30 si sunt organizate pe doua grupe de varsta 5-8 ani si 9-14 ani.

Cost Atelier – 45 lei sedinta (90 minute)

Mai multe detalii aici.

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU