Atracţii in Parcul de Agrement Tei – Plumbuita

  Sambata 25 Iunie 2016 s-a deschis Parcul de Agrement Tei - Plumbuita, in Parcul Tei. Accesul se face pe la intrarea principala in parc, din Bulevardul Lacul Tei. Parcul de Agrement Tei - Plumbuita din Sectorul 2 al Capitalei își invită vizitatorii într-o călătorie magică în lumea copilăriei.

  Cu o suprafață de 7 hectare, Parcul de Agrement Tei – Plumbuita adăpostește o lume cu personaje și scene de poveste, un concept în care vizitatorii îi vor regăsi pe Ileana Cosânzeana, Făt Frumos și Verde Împărat, dar și „Balaurul cu șapte capete”, „Ielele” sau „Pasărea Măiastră”.

  Cele două alei principale ale parcului delimitează trei zone, unde sunt readuse la viață
  basmele românești, creându-se o lume minunată de poveste.

  Atracţia principală a parcului, pentru cei mici, este o roată mare, supranumită chiar “Pasărea Măiastră”. Aceasta a fost construită cu o înălţime de 63 de metri şi dotată cu 44 de cabine.

  Altă distracţie de neuitat este roller coster-ul, care de la cei 15 metri înălţime, îşi aşteaptă eroii contemporani, într-o confruntare a curajului.

  Copii se pot plimba în Parcul Tei cu mașinuțele electrice decorate cu imaginile unor personaje de poveste de pe tărâmul lui Făt Frumos, se pot bucura de locuri de joacă cu leagăne, tobogane și saltele gonflabile, pot călători cu roata mică până la înălțimea de 16 metri, care îi va purta până la ”Merele de aur” în cele 12 cabine închise și primitoare  sau se pot avânta în ”Dansul ielelor” cu ajutorul lanțurilor. De asemenea sunt așteptați la ”Herghelia Ilenei Cosânzene” – caruselul de poveste.

  Pentru cei mari, atracţia cea mai mare de la Parcul de Agrement Tei va fi roata mică, ce are 12 cabine închise care se ridică la o înălţime de 16 metri.

   

  Atractii in Parcul de Agrement Tei

   

  ZONA 1: „Pădurea de argint”

  Parcul de Agrement Tei

  Aventura de la Parcul de Agrement Tei începe odată cu intrarea pe poarta principală a parcului Tei, situată în dreptul accesului în parc, din bulevardul Lacul Tei, către capătului liniei de tramvai.

  Lanțurile și un Carusel, precum și două locuri de joacă pentru copii sunt situate în această zonă. Decorul este completat de o grădină cu flori și de o fântână arteziană.
  Cei mici, dar și cei mari se pot juca în lanțurile care îi vor prinde în „Hora Ielelor”, decorate cu panouri care ilustrează personaje din folclorul românesc, apoi pot traversa spre „Herghelia Ilenei Cosânzeana”, un carusel atrăgător care sugerează caii năzdrăvani mâncători de jeratic, din basmele românilor.


  Vezi si:

  Alba ca Zapada si Cei Sapte Pitici. Desene animate dublate in romana

  Cele mai bune ghicitori despre animale

  Parcul Tineretului. Parc kid-friendly in Bucuresti, Sectorul 4


  ZONA 2: „Pădurea de aramă”

  Parcul de Agrement Tei

  Este situată tot în partea dreaptă, coborând în pantă de-a lungul lacului și își așteaptă copiii la mașinuțele lui „Făt Frumos din tărâmul fermecat”, inscripționate și decorate de personajele din poveste: Balaurul, Zmeul, Gheonoaia, Uriașul, Stima apelor, Căpcăunul, Striga, precum și Făt Frumos și Ileana Cosânzeana.

  Una dintre principale atracțiile de la Parcul de Agrement Tei se găsește în zona 2. Este vorba de Roata mare sau „Pasărea măiastră”care amintește curajoșilor de basmul „Prâslea cel voinic și merele de aur”. Cu o înălțime de 63 de metri și dotată cu 44 de cabine închise care permit accesul publicului atât vara, cât și iarna, Roata mare oferă o minunată priveliște de ansamblu a „Tărâmului fermecat”.

  Tot aici, cei mici sunt așteptați la locurile de joacă cu leagăne, tobogane și saltele gonflabile.

  ZONA 3: Tărâmul lui Verde-mpărat

  Parcul de Agrement Tei

  Zona este situată în partea stângă a intrării principale, unde se află Roata mică care îi va plimba pe copii într-o călătorie deosebită. Roata se ridică la o înălțime de 16 metri și este formată din 12 cabine închise, numite „Merele de aur” din basmul „Prâslea cel voinic și merele de aur”.

  Tot în zona 3 se află „Casa Groazei” – supranumită „Tărâmul celălalt”, un tărâm pe al cărui traseu curajoșii vor fi întâmpinați de decorațiunile și ființele fantastice care le vor trezi, fie și numai pentru câteva minute, strigăte de groază dar și multe râsete și chicote pentru încă o aventură dusă la bun sfârșit.

  Alături se găsește Roller coasterul numit simbolic „Balaurul cu șapte capete”, fiind elementul principal al zonei 3. Unic în România, roller coasterul are o înălțime de 15 metri și își așteaptă eroii într-o confruntare a curajului care va avea ca rezultat doar buna dispoziție și senzația de libertate trăită printre curbe și căderi în gol.

  Harta Parcul de Agrement Tei – Plumbuita

  Parcul de Agrement Tei


  Vezi si:

  Festivaluri kid friendly din Bucuresti in 2016

  Unde mergem cu copiii in weekend? 


  Adresa Parcului de Agrement Tei – Plumbuita

   

  Preturi in Parcul de Agrement Tei – Plumbuita

  • Casa Groazei: 5 lei
  • Carusel 10 lei
  • Masinute 10 lei
  • Roata mica: 10 lei
  • Roller Coaster: 15 lei
  • Lanturi: 10 lei
  • Roata mare: 20 lei
  • Jucarii Gonflabile: 5 lei
  • Toalete: 1 leu
  Parcul de Agrement Tei Parcul de Agrement Tei Parcul de Agrement Tei Parcul de Agrement Tei Parcul de agrement Tei Plumbuita
  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU