Parcul Grădina Icoanei | București

  Parcul Grădina Icoanei a fost redeschis oficial pentru public pe 11 februarie 2022, după o reamenajare binevenită ce păstrat suprafața de spațiu verde.

  Aleile centrale sunt acoperite cu nisip concasat, la fel cum sunt și în alte parcuri din Europa, precum cele din Spania sau Belgia, iar suprafața cu nisip a fost păstrată ca în proiectul original din 2008, însemnând faptul că raportul de pietriș/nisip versus spațiu verde este identic cu cel anterior. Pe scurt: a rămas același spațiu verde.

  Mai multe detalii despre reamenajare aici: https://gokid.ro/parcul-gradina-icoanei-din-bucuresti-redeschis-oficial-pentru-public/

  Detalii Locație

  Județ:
  București

  Oraș:
  București

  Adresa:
  Strada Jean Louis Calderon, str.Alexandru D. Xenopol, 69

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU