BABY Star – Concursul unde si copilul tau este un Star !

Au inceput  inscrierile la concursuri BABY Star direct pe www.babyexpo.ro

Poza 2O noua editie, o noua sansa pentru copilul tau de a deveni Star ! Inscrie-l in concurs. Multe premii pentru micutii castigatori !

Competitia Bebelusilor care merg de-a busilea

La linia de start se pregatesc 96 de Bebelusi intre 8 si 14 luni gata sa se ia la intrecere. Grabeste-te si inscrie-l in competitie ! Ursuletul Nestle premiaza toti Bebelusii participanti !

Concursul “Cea mai frumoasa Burtica”

Esti proaspata Graviduta si vrei sa te mandresti cu burtica ta ?

NUTRICIA, in parteneriat cu BABY EXPO, a pregatit special pentru tine concursul „Cea mai frumoasa Burtica” ! Pozeaza-ti burtica si inscrie-te pe www.babyexpo.ro pana la data de 28 Februarie, pentru a te bucura de premiile oferite de NUTRICIA pentru tine si micutul tau.

Piticii Sportivi

Inscrie-te alaturi de copilul tau la cel mai atractiv eveniment pentru copii intre 18 si 36 luni ! Pe un circuit adaptat varstei copilului, cu ajutorul tau cel mic va avea de parcurs 4 probe : Catarare, Echilibru, Coborare si de-a Rostogolul. Toti participantii sunt premiati de Ursuletul Nestle !

Salsa BABY – Danseaza pe ritmuri de Salsa impreuna cu bebelusul tau

Ai un bebelus intre 8 saptamani si 1 an ? Inscrie-te la Salsa BABY si danseaza alaturi de cel mai bun partener – Bebelusul tau ! Avem muzica si multe cadouri oferite de BABY NOVA pentru tine si bebelusul tau !

 

Ne vedem la BABY EXPO, Editia 42 de Primavara, in zilele de 6-7-8-9 Martie, zilnic intre orele 10:00 si 19:00, iar Duminica pana la ora 16:00, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Informatii suplimentare pe : www.babyexpo.ro si www.facebook.com/BabyExpoRomania

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU