Curs balet copii Cluj. Dans, taekwando si fitness pentru copii

Cursuri pentru copii. Balet, dans, taekwando si fitness la clubul Big Fitness

Big Fitness este o sala de sport modern amenajata si dotata, unde copiii pot veni pentru a se inscrie la diferite cursuri: balet, dans, taekwando si fitness.

La Taekwando se pot inscrie copiii peste 5 ani. Antrenorul care lucreaza cu copiii, Mihai Pulbere, ne-a spus ca in acest moment are o grupa de 12 copii. Acestia au nevoie doar de costumul de antrenament, protectiile si celelalte accesorii fiind disponibile la sala. Antrenamentele se tine de 3 ori pe saptamana.

Baletul se face cu copii intre 4 si 15 ani, dar deocamdata grupa existenta cuprinde dansatoare intre 4 si maxim 7 ani. Lectiile sunt predate de o balerina care lucreaza la Big Fitness de sase luni. Cursurile au loc de doua ori pe saptamana.

Pentru dansuri se pot inscrie copii intre 9 si 15 ani. Profesorul care preda lucreaza la Big Fitness cu copiii de aproximativ un an. In acest moment sunt inscrisi cam 10-14 copii cu varste cuprinse intre 9 si 11 ani. Copiii vin la cursurile de dans de doua ori pe saptamana.

La fitness se pot inscrie copiii care au trecut de 8 ani. Programul se personalizeaza pentru fiecare copil in parte si, desi exista posibilitatea de a veni zilnic, instructorul recomanda de obicei si zile de pauza, pentru a obisnui treptat organismul cu efortul.

Abonamentele pentru toate cursurile pentru copii costa 100 de lei/luna si sunt valabile 30 de zile.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Mai multe detalii aici.

Date contact Curs balet copii Cluj Napoca – Big Fitness

Adresa:      Strada Bucegi 19, complexul Winmarkt, cluj

Telefon:     0735.890000; 0364.730533; 0745.366000

Email:        Email: [email protected]

Site:  http://bigfitness.ro

DISTRIBUIE
GOKID este primul calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti din România. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU