Cursuri de balet, street dance si dans contemporan la Victoria Dance Studio

București

Cursuri de balet copii cu varsta peste 2 ani la Victoria Dance Studio, un loc in care poti sa compui povestea ta si a copilului tau.

Cursuri de balet copii: Casic, Jazz Dance, Street Dance sau Dans Contemporan la Victoria Dance Studio.

Baletul este mai mult decat un simplu dans sau o forma de miscare fizica.

Atrage toate beneficiile pe care un sport le are asupra organismului dar in plus dezvoltam gratia si eleganta tinutei.

Contribuie din plin la dezvoltarea musculaturii mainilor, picioarelor, trunchiului si flexibilitatii, dar si la imbunatatirea posturei si tinutei corporale.

De asemenea, contribuie si la coordonarea miscarilor. Baletul nu este doar un simplu dans care ajuta la mentinerea in forma si cresterea sanatoasa a copilului. S-a demonstrat ca lectiile de balet ajuta copii sa se relaxeze si sa combata astfel stresul sau anxietatea, atat de prezente  astazi in viata celor mici.

Are si meritul de a ajuta copiii sa dezvolte o imagine de sine pozitiva, in special in ceea ce priveste aspectul corporal. Copii isi dezvolta increderea si stima de sine: fiecare miscare sau tehnica deprinsa, participarea la spectacole le ofera un sentiment de autoimplinire.Poate fi considerat si o activitate sociala prin natura sa si contribuie la dezvoltarea aptitudinilor sociale ale copilului.

Cursurile au loc in grup unde copiii ajung sa se cunoasca intre ei si sa lege prietenii. In plus, este una din activitatile care incurajeaza dezvoltarea spiritului de echipa, a cooperarii si favorizeaza comunicarea intre copii.

Detalii curs balet copii

Cursurile sunt pentru fete si baieti de la varsta de 2 ani.

Victoria Dance Studio este un loc in care poti sa compui povestea ta si a copilului tau.

Contact:

Telefon 0732569922 sau facebook Victoria Dance Studio

Locatie balet copii: Victoria Dance Studio

Calea Victoriei nr 206, Sector 1, Bucuresti

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU