Cursuri de balet in Bucuresti, pentru copii 4 – 18 ani

București

Cursuri de balet in Bucuresti, dupa Metoda Agripinei Vaganova și a marilor nume ale baletului rus.

Baletul (franceză balet, de la italian Ballo – Dans) – este un fel de artă dramatică, de performanță, al cărui conținut este încorporat în imagini muzicale și coregrafice. Cursuri de balet in Bucuresti, dupa Metoda Agripinei Vaganova.

Principalele tipuri de dans în balet sunt dansul clasic și dansul de caracter. Un rol important este jucat aici de pantomima prin care actorii transmit un sentiment și “vorbesc” între ei ceea ce se întâmplă.

În baletul modern se utilizează pe scară largă elemente din gimnastica și acrobație.

Deslușind tainele baletului, copiii împărtășesc și învață să aprecieze frumusețea, cultura și arta. Am conceput și organizat acest loc ca pe unul cald și plăcut, care să îmbogățească viața fiecarui copil ce ne trece pragul.

Program săptămânal curs balet in Bucuresti pentru Semestrul I:

  • Luni: 17:30 – 19:30
  • Vineri: 16:30 – 19:30
  • Sâmbătă: 09:00 – 12:00

Cauti curs de balet in Bucuresti pentru copilul tau? La Școala de Balet Academic Svetlana, copiilor li se oferă oportunitatea de a se pregăti temeinic și de a se bucura de fiecare reușită, învățând o lecție neprețuită de viață – numai cu răbdare și perseverență apar rezultatele și succesul.

Detalii:

  • Telefon 0751.363.323/0724.648.341
  • Email [email protected]
  • Locatie : Strada Blanari nr 21 sector 3 Bucuresti
DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU