Cursuri balet pentru copii in Timisoara la Eliana Club

Timisoara

Eliana Club in Timisoara va invita la cursuri de balet pentru copii peste 3 ani. Balet Clasic, Aerobic si Dans intr-un mod cat mai placut copiilor.

Eliana Club este o familie recunoscatoare pentru tot ceea ce am reusit sa realizam pana acum, iubim copiii si aducem un suflu nou in tot ceea ce inseamna CLUB pentru copii si parinti. Curs de balet pentru copii in Timisoara.

Structura Eliana Club cuprinde:

– Demisol: Sala pentru Adolescenti si Adulti (potrivita si pentru evenimente Adolescenti sau Adulti)

– Parter: Sala pentru Adulti tip Art Cafe (aici stau parintii in timp ce copii sunt la party)

– Etaj 1: Sala Cursuri sportive pentru copii (Judo, Balet +3 ani), Sala Petreceri pentru copii 1-4 ani, Sala Intalnire Mamici cu Bebici

– Etaj 2: Sala petreceri pentru copii 5-12 ani, Joaca educativa

Eliana Club este locul in care veti gasi toate acestea si mult mai mult pentru ca s-a nascut dintr-o experienta personala.

Va invitam la un curs de balet pentru copii ce imbina elemente de Balet Clasic, Aerobic si Dans intr-un mod cat mai placut copiilor. Vom avea grija ca puiul tau sa dobandeasca eleganta, gratia dar si disciplina artei numite BALET.

Program:  Luni si Miercuri ora 18.00-19.00

Cost: 95 lei/abonament lunar, 20 lei sedinta de acomodare *

* Plata per sedinta se poate face numai la prima participare a copiilor la curs. Ulterior participarea la curs se face numai pe baza de abonament, iar abonamentul se achita la prima sau a doua sedinta din luna.

Date de contact Eliana – Family Club – Curs balet pentru copii in Timisoara

Str. Mures Nr.39A, Timisoara

Telefon:+40 757 356 499 +40 733 406 623

mail: [email protected]

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU