Beneficiile cursurilor de dans pentru copii [P]

Indiferent ca optati pentru dansuri latino, standard sau modern, inscrierea micutului dumneavoastra intr-o grupa de dans pentru copii poate reprezenta una din cele mai bune decizii pe care le puteti lua!

Scoala de dans Triumph Dance Academy, organizeaza cursuri de dans sportiv si modern pentru copii cu varste cuprinse intre 3 si 6 ani, si intre 7 si 12 ani.

Indiferent ca optati pentru dansuri latino (cha-cha, samba, jive, rumba, paso doble), dansuri standard (vals lent, quick step, vals vienez, tango, slow-fox) sau dans modern, inscrierea micutului dumneavoastra intr-o grupa de dans pentru copii poate reprezenta una din cele mai bune decizii pe care le puteti lua!

Antrenorii de la Triumph Dance Academy vin cu un know-how excelent si o experienta vasta de peste 10 ani in lucrul cu cei mici, astfel incat puteti fi siguri ca vor beneficia de cele mai bune inavataminte si sfaturi!

Beneficiile pe care dansul sportiv le aduce celui mic sunt nepretuite din punct de vedere fizic si psihic. De la o postura de adevarat sportiv, de invidiat, si pana la disciplina si calm!

Dansul este astfel un exercitiu aerobic perfect, imbinand placutul cu utilul intr-un mod mai mult decat armonios! Este recomandat ca adolescentii si copiii sa beneficieze de cel putin 60 de minute de exercitiu aerobic intens zilnic, pentru o buna functionare a aparatului cardiovascular, pentru mentinerea greutatii optime si pentru un sistem imunitar in cea mai buna forma! Majoritatea cursuri dans copii, indiferent de stil, implica de asemenea multa gimnastica. Asadar, cei mici isi vor imbunatatii considerabil si vizibil flexibiltatea, dobandind si un tonus muscular demn de sporturile de performanta!

Din punct de vedere social, evolutia este nemasurata! Majoritatea grupelor sunt formate din 10 pana la 15 copii, incurajand interactiunea si lucrul in echipa! O grupa de dans il va dezinhiba pe cel mic si in ceea ce priveste frica de vorbit in public, si timiditatea. Va invata ca disciplina, concentrarea si exercitiul, duc la rezultate bune si deci performantele scolare se vor imbunatati!

Nu in ultimul rand, copiii invata si deprind foarte repede, dansul sporindu-le sansele unei inteligente emotionale superioare. Cursurile de dans implica miscare si exprimarea emotiilor prin miscare si creativitate. Intre 3 si 10 ani sunt momente mai mult decat propice pentru dobandirea unor astfel de calitati.

De asemenea, copiii vor fi constienti cu timpul, de importanta sportului si a activitatii fizice pentru sanatatea lor fizica! De la o varsta frageda, dansul le va sadi in minte si inimi respectul pentru sanatatea propriului corp!

Copiii vor fi receptivi la diferite stiluri de muzica, miscari si culturi! Nu este exclus ca micutul dumneavoastra sa descopera o noua pasiune pentru muzica sau un instrument anume!


Vezi si:

Unde mergem cu copilul in weekend

Esti un parinte ingrijorat sau increzator?

Activitati cu copilul in casa


 

Participand la aceste activitati de grup, saptamanal, copiii devin constienti si de calitatea de lider a antrenorului si de cat de important este sa urmezi sfaturile unui  asemenea lider, cat si faptul ca este in regula sa nu reusesti de la prima incercare si ca este imperativ sa se ajute unii pe ceilalti!

La Triumph Dance Academy energia copilului este tranformata intr-un adevarat spectacol de dans.

Recomandam scoala de dans Triumph Dance Academy, deoarece in cadrul acesteia se fac toate eforturile necesare, pentru ca micutii dansatori sa aiba parte de experiente cat mai benefice si nu in cele din urma, sa isi petreaca timpul intr-un mod constructiv si distractiv!

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU