S-a deschis Bike Park Postăvarul, primul bike park din Brașov

Primul bike park din Brașov s-a deschis oficial astăzi, 6 august 2022. Amenajat de NH Bike în parteneriat cu Primăria Brașov, Bike Park Postăvarul este unul dintre cele mai mari din țară și oferă trei trasee în lungime totală de 9 km.

În cadrul bike-park-ului se lucrează la amenajarea a încă trei trasee, dintre care două vor fi gata anul acesta, iar al treilea în 2023. Astfel, la cei 9 km existenți se vor adăuga alți 11 km, astfel încât Poiana Brașov va dispune de 20 de km de trasee de downhill.

Traseele din Bike Parc Postăvarul:

  • NH DH și continuarea sa, Monkey Businesstraseu dificil (culoarea turcoaz)
  • Red Line – traseu cu dificultate medie (culoarea roșie)
  • Forest FlowKilly’s Back YardRanger-Danger Techno Bellytraseu ușor (culorile mov, portocaliu, verde)

Trasee Bike Parc Postavarul„Reamintim că RATBV pune la dispoziția publicului transport gratuit pentru bicicletele downhill, cu autobuzele liniei 20, cu plecare din Livada Poștei ( oră fixă – 10 biciclete, minutul 20 – 14 biciclete, minutul 40 – 3 biciclete). De asemenea Telegondola Brașov oferă servicii de transport și pentru biciclete (vezi tarife în comentariu). Vă rugam să respectați regulamentele afișate la intrarea în trasee și să utilizați întreg echipamentul de protecție necesar (cască, protecție de spate, cotiere și genunchiere). Deși există și un traseu de dificultate mică, și acesta presupune un minimum de cunoștinte în coborârea pe poteci montane. Recomandăm parcurgerea cu prudență și evaluarea oricăror elemente de dificultate cu mare atenție. Parcurgerea traseelor se face exclusiv pe răspunderea ciclistului. Echipa Salvamont Poiana Brașov este disponibilă numărul unic de urgență 112 sau direct la Dispeceratul Național Salvamont 0-SALVAMONT (0725826668)”, se precizează pe pagina de Facebook – Bike Park Postăvarul.

Tarife pentru transportul cu instalațiile de transport pe cablu în Poiana Brașov al turiștilor cu bicicleta:

Tip serviciu/Adulți/Copii < 12 ani

– 1 zi turist cu bicicleta/160 lei/110 lei;
– de la ora 11,00/140 lei/100 lei;
– de la ora 13,00/110 lei/80 lei;
– de la ora 14,00/80 lei/60 lei;
– 4 ore din momentul primei intrări/140 lei/100 lei

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU