Bistro Jaristea – Restaurant cu loc de joaca pentru copii

Restaurant cu loc de joaca pentru copii – NU MAI ESTE DESCHIS

bistro jaristeaDaca vrei sa maninci in oras si sa iei si copiii cu tine, e un chin. Dar nu si daca te duci la Bistro Jaristea. Ce pot face acolo copii, gasiti in acest review facut de o mamica de doi copii.

Articol preluat de pe Talente de nazdravani:

 

„Locul de joacă e amenajat la mansarda vilei ce găzduieşte restaurantul. Patru camere pentru copii, o cameră unde am putut să ne relaxăm un pic şi să mai stăm de vorbă. Părinţii mai inspiraţi au venit însoţiţi şi au profitat din plin de o soluţie de bun simţ pentru a oferi o seară plăcută şi liniştită şi celor care au copii, dar vor să mai iasă în oraş…….

……………………………………

 

Una peste alta, dacă aţi tăiat ieşirile în oraş din pricina mediului, puteţi avea aici o fereastră de civilizaţie. Ceva ce prin alte colţuri ale lumii e deja intrat în normal, la noi abia începe să apară. Spaţiul este dedicat copiilor de la un an până la cei mari, şi este gratuit pentru cei care servesc masa în restaurant. Pot servi masa sus, mai ales că ciugulesc între două sărituri (cum au făcut dealtfel toţi aseară), căci există un meniu special pentru copii.

restaurante locuri de joaca copii bistro jaristea

Dacă aveţi copii mai mari, care vor să încerce să escaladeze, e bine să anunţaţi dinainte, ca să vină alpinistul pentru supraveghere, altfel nu se pot urca.

Spaţiul poate fi închiriat şi pentru petreceri aniversare ori serbări, mai ales că aveţi la parter o variantă extrem de comodă pentru părinţi. La vară va fi amenajat un loc de joacă şi afară, pentru cei dornici de o bere la terasă.”

 

Articolul complet il gasiti pe Talentedenazdravani.ro

 

Bistro Jaristea

Str. Henri Coanda 5, colt cu Bd. Dacia, Sector 1, Bucuresti

021-650.5000 fax: 021-650.7000

http://www.bistrojaristea.ro/

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU