British Afternoon Tea la Baby Acorns

Vineri 05 Aprilie 2013

Eveniment pentru părinți și copii: Sărbătorim tradiția britanică Acorns!

British Afternoon Tea in Baby Acorns

ceai britishBaby Acorns organizează vineri, 5 aprilie 2013, între orele 16:00 și 18:00 un eveniment deschis atat parintilor (celor din grădiniță, dar și din exterior), cât și celor care doresc să descopere un mediu educațional britanic, asa cum este grădinița Baby Acorns.

În cadrul Baby Acorns activitatea se desfășoară după o schemă educațională folosită în Marea Britanie, numită Early Years Foundation Stage/ Etapa de bază pentru educație timpurie, grădinița oferind servicii de îngrijire și educație pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 1 și 3 ani.

Invitații vor avea ocazia:

  • să savureze un ceai englezesc în curte,

  • să discute cu alți părinți,

  • să viziteze grădinița și să afle de la echipa Acorns cum este organizată o zi alături de copii, conform programei britanice pe care o urmează Baby Acorns.

În plus, invitații pot răsfoi cărțile în limba engleză sau română, pentru copii și adulți, aflate la vânzare, pot cumpăra decorațiuni și jucării pentru copii, sau dulciuri produse în casă. Fondurile rezultate în urma acestei acțiuni vor fi folosite pentru a susține proiectele de educație timpurie inițiate în cadrul Fundației Acorns.

Evenimentul British Afternoon Tea încheie o săptămână ce a inclus și un alt eveniment desfășurat în fiecare an în Acorns – Zilele Portilor Deschise, când părinții pot asista la activitățile din grădiniță, sau pot afla mai multe informații despre modul de lucru cu copiii implementat în Acorns. Evenimentul organizat vineri le oferă părinților (atât celor din grădiniță, cât și din afara ei) o ocazie în plus să afle cum pot susține creșterea și dezvoltarea armoniasa a copiilor, în acord cu nevoile lor sociale, emoționale, intelectuale etc.

Acorns British Style Nursery este prima organizație din domeniul educatiei din România certificata Investor in People si a fost premiata cu Every Child Matters Standards Award 2011-2014.

Acorns este membru al British Association for Early Childhood Education, National Literacy Trust (Marea Britanie),  National Children’s Bureau (Marea Britanie), Early Years – the organization for young children (Irlanda de Nord) si membru afiliat British Romanian Chamber of Commerce. De asemenea, este afiliata la Council of British International Schools, Cross Frontier Education, International British School of Bucharest.

 

 

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 05 Aprilie 2013

Program:
16:00:00 - 18:00:00

Orasul:

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL