Bucharest Science Festival

 Festival al Stiintelor in Bucuresti

Intre 25-29 septembrie te asteptam la Bucharest Science Festival, primul festival al stiintelor din Romania. Timp de 5 zile o multitudine de expozitii, conferinte si dezbateri, experimente si demonstratii, proiectii de documentare iti vor deschide noi perspective asupra cunoasterii umane.

Speram ca prin acest Festival sa reusim sa impartasim, in special copiilor, macar o particica din fascinatia si placerea de a descoperi misterele Universului.

festivalul stiintelor

Programul Festivalului il puteti vedea aici:

http://www.bucharestsciencefestival.ro/program/

Lumea arata cu totul diferit in lumina stiintei. De exemplu, copacii sint alcatuiti in principal din aer. Atunci cind ard se reintorc in atmosfera si caldura degajata este de fapt caldura Soarelui capturata atunci cind aerul a fost transformat in copac, iar in cenusa gasim acea mica parte ce provine din pamint, nu din aer.

Acestea sint lucruri frumoase, iar stiinta este intr-un mod minunat plina de ele. Sint lucruri ce te inspira si care pot fi folosite sa-i inspire si pe altii.

 Bucharest Science Festival este organizat de catre Asociatia Secular-Umanista din Romania (ASUR) impreuna cu Centrul de cursuri pentru parinti Parentime.

logo-bsf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU