Cadouri cu suflet – Jucariile Boribon

Deschide-ți inima şi bucură-te de călătorie! Boribon – Jucarii educative, jucarii de lemn, jucarii Waldorf

Exista doua cuvinte magice care indica felul in care copilul intra intr-o relatie cu mediul sau inconjurator. Acestea sunt: imitatia si modelul” (Rudolf Steiner).

 

 

boribon jucarii

De aceea trebuie sa tinem cont de puterea exemplului personal atunci cand educam copilul spre a deveni un adult echilibrat, constient de sine, stapan pe viata si pe deciziile sale. Si tot de aceea jucariile au un rol deosebit in formarea viitorului adult.

Noi, de la Boribon, credem că fiecare jucărie care preocupă şi inspiră copilul este educativă: când clădeşte un turn şi îl dărâmǎ, învaţă regula gravitaţiei; când se joacă cu ceilalţi copii, învaţă sǎ coopereze şi cum să se comporte pentru a fi acceptat; înţelege sentimentele altora când joacă teatru de păpuşi şi intră în pielea unui personaj; învaţă cum să ţină creionul în mână când prinde o piesă de puzzle de lemn cu mâner.

În magazinele Boribon găseşti astfel de jucării educative, confecţionate din materiale naturale de calitate, jucării de lemn, jucării ecologice, jucării Waldorf care stimulează imaginaţia, jocuri care să pună în valoare creativitatea sau alte resurse interioare.

 

Te îndrumăm sǎ alegi darul cel mai potrivit pentru copilul drag ţie, garantând pentru calitatea şi siguranţa produselor.

Poţi da valoare jocului prin cadourile Boribon.

 

Magazin online:

http://www.boribon.ro/

 

Magazinele Boribon în Bucureşti:

Str. Viitorului nr. 21, sector 2 (lângă piaţa Gemeni)
Tel: +40 21 211 10 63
Orar: L-V 10-20, S 10-15

Str. Madrid nr. 5A, sector 1 (la 50 m de str. Dorobanţilor, aproape de intersecţia cu Şoseaua Ştefan cel Mare)
Tel: +40 21 253 13 53
Orar: L-V 10-19, S 10-15

Magazinul BORIBON din Cluj-Napoca:

Str. Bolyai nr. 4 (în curte)
Tel: +40 264 455 200
Orar: L-V 10-19, S 11-15

Mobil:
Bucureşti: 0723 273 833
Cluj-Napoca: 0734 666 588
Email: [email protected]

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU