Calatoria 2: Insula Misterioasa / Journey 2: The Mysterious Island

Joi 17 Mai 2012

Calatoria 2: Insula Misterioasa / Journey 2: The Mysterious Island este continuarea fenomenului mondial din 2008, Calatorie spre centrul Pamantului, o noua experienta cinematografica extrema. De aceasta data tanarul Sean Anderson (Josh Hutcherson) are de-a face cu o situatie de-a dreptul ciudata: primeste intamplator un semnal bruiat, de pe  un taram misterios, care practic nu ar trebui sa existe.

Este vorba despre celebra insula din scrierile lui Jules Verne, aceeasi despre care bunicul sau i-a spus nenumarate povesti si in cautarea careia si-a petrecut o mare parte din viata. Un loc magic, al vietuitoarelor ciudate, muntilor de aur si al vulcanilor letali, insula ascunde un secret incredibil.

Insotiti de un pilot de elicopter (Luis Guzman) si frumoasa, dar incapatanata sa fiica, Sean si tatal sau vitreg, Hank (Dwayne Johnson) pornesc in cautarea tinutului legendar, o calatorie ce se dovedeste a fi aventura vietii lor.

Insa, misiunea lor este aproape imposibila, pentru ca odata ajunsi acolo, sunt nevoiti atat sa protejeze speciile de-a dreptul unice, cat si sa se salveze inainte ca insula sa fie ingropa in ocean pentru totdeauna.

Gen: Actiune, Aventuri, Familie
Clasificare: AP-12
Regie: Brad Peyton
Distributie: Vanessa Hudgens, Michael Caine, Dwayne Johnson, Josh Hutcherson, Kristin Davis, Luis Guzman
Producator: SUA 2012
Durata: 94 min.
Website: www.themysteriousisland.com/
Organizator: MediaPRO DIstribution

Detalii Eveniment

Data:
Joi 17 Mai 2012

Program:
00:00:00 - 00:00:00

Orasul:

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL