Călătorie printre ierburi și lumină – Iulia Iordan

 

Cartea ne prezintă, într-o manieră interactivă, universul aparent banal al câtorva plante cu care ne întâlnim zilnic

Aceasta carte pentru copiii peste 3 ani, este inedită prin felul în care îmbină latura educativă cu povestea. Cartea ne prezintă, într-o manieră interactivă, universul aparent banal al câtorva plante cu care ne întâlnim zilnic.

Personajul principal al cărții este Luli, o fetiță care iubește natura și secretele acesteia, și care primește o misiune importantă de la mama ei – să culeagă tot felul de flori și frunze de prin grădină și din împrejurimi.

Colindând câmpii, fânețe, lanuri, pășuni și grădini, Luli și Norocel, cățelul său jucăuș, ne vor împărtăși din tainele plantelor și florilor. Vom afla lucruri interesante despre cântece, jocuri sau obiceiuri lăsate de bunici și străbunici. Învățăm despre cicoare și rostul ei sub soare, ne jucăm cu un trifoi fără prea mult tărăboi și povestim despre sânziene, busuioc, urzici și păpădii, de te miri, la sfârșit, câte ai învățat și știi.

Grupa de vârsta: 3-10 ani

De unde puteti cumpara cartea ? Click aici.

Tip selectie: Din auzite

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU