Căsuțele din lemn pentru copii, spații magice de joacă

Să-i îndepărtezi pe copii de ecranele televizoarelor, telefoanelor mobile sau tabletelor și să-i faci să se bucure de activitățile în aer liber poate constitui, de cele mai multe ori, o provocare extremă. Din fericire, există câteva trucuri pentru a-i face să fie interesați să petreacă timp în aer liber și să se distreze ore întregi. Iar unul dintre aceste trucuri poartă denumirea de „căsuțe pentru copii”!

Când ești copil, nu există nimic atât de magic decât a avea propriul tău loc special. Fie că este vorba de un fort făcut din perne, o pătură pe măsuța de cafea sau o gaură în tufișul din grădină, nimic nu se compară cu asta. Căsuțele din lemn pentru copii constituie un adevărat univers nou și interesant, plin de de aventură și joacă imaginativă în aer liber pentru cei mici. Prin urmare, îți oferim cea mai completă gamă de căsuțe de joacă, distractive și unice, care pun la dispoziția copiilor un spațiu sigur de joacă, în care să-și exploreze imaginația bogată și să creeze o mulțime de aventuri interesante.

Casute din lemn pentru copii 1Aventura din grădina casei

Căsuțele din lemn pentru copii sunt mai mult decât o simplă jucărie, sunt un spațiu în care aceștia își pot imagina o întreagă lume de aventuri, un loc în care pot lua rolul personajelor preferate, dar și în care cei mici pot învăța tot felul de abilități valoroase.

Caracteristicile unice ale gamei noastre de căsuțe din lemn pentru copii ajută la dezvoltarea abilităților. Udarea florilor imaginare din jardinierele atașate căsuței și introducerea scrisorilor concepute de ei în fanta cutiei de scrisori de lângă ușa de intrare îi încurajează pe copii să învețe despre lumea din jurul lor, prin intermediul jocului practic. Mica jardinieră de sub pervazul ferestrei îi poate face interesați de grădinărit, crescând și îngrijind câteva plante care să intre în responsabilitatea lor. Căsuțele din lemn pe piloni le pot dezvolta abilitățile de coordonare și cățărare, prin simpla adăugare a unor frânghii rezistente.

Jocul de rol, în care întruchipează diverse personaje, le permite celor mici să copieze scenarii pe care le văd în viața de zi cu zi. Poate fi vorba de personajul învățătoarei de la școală, prin amenajarea unei săli de clasă în interiorul căsuței pentru copii. Sau poate fi vorba de super-eroul preferat, care îi salvează pe cei aflați în primejdie cu ajutorul unui tobogan

Căsuțele din lemn pentru copii  îi încurajează pe aceștia să se joace împreună cu prietenii sau frații și constituie cel mai potrivit loc pentru a crea jocuri amuzante și pline de imaginație. Jocurile de-a gospodina sau de-a familia, care pot fi create în aceste căsuțe, îi ajută să înțeleagă mediile sociale, învățând în același timp să comunice și să empatizeze cu ceilalți. Indiferent dacă micuții preferă joaca liniștită într-un mediu confortabil sau o expediție sălbatică cu ajutorul scărilor și toboganelor, gama noastră de căsuțe oferă o varietate de stiluri diferite care să li se potrivească .

Casute din lemn pentru copii 2Căsuțele pentru copii, locul perfect pentru joacă

Fiecare căsuță în miniatură a fost proiectată și dezvoltată cu atenție, de-a lungul mai multor ani, pentru a maximiza jocul bazat pe creativitate și imaginație, deoarece știm cât de important este acest tip de joacă în primii ani de viață ai copiilor. Jocul creativ îi încurajează pe copii să își exploreze imaginația și să creeze o lume plină de aventuri imaginare. 

O căsuță de joacă distractivă este locul perfect pentru a inspira și spori această creativitate! Ne place să stimulăm imaginația bogată și natura curioasă a copiilor, așa că am inclus o mulțime de caracteristici și detalii unice de explorat. Incluzând cutii de scrisori, cutii de flori, obloane de ferestre care se deschid, uși funcționale și chiar si tobogane, cei mici pot crea tot felul de jocuri distractive în propria lor casă în miniatură! Sub căsuțele pe piloni, se poate instala o ladă cu nisip, pentru a diversifica activitățile de joacă. Și nu doar atât! Când se termină weekendul, o căsuță de joacă în aer liber constituie un spațiu de depozitare numai bun pentru jucării și jocuri. 

Casute din lemn pentru copii 6Siguranța înainte de toate

Toate căsuțele noastre pentru copii oferă caracteristici complexe de siguranță. Degetele mici ale copiilor, de la mâini și de la picioare, sunt protejate de rame cu margini rotunde, suprafețe antiderapante, balamale de siguranță și acoperișuri bituminoase, pentru protecție suplimentară împotriva pătrunderii apei. Căsuțele din lemn pentru copii sunt stabile, sigure și securizate. Lemnul este, de asemenea, pregătit cu grijă, ceea ce îl face potrivit pentru orice vreme. 

Toată gama noastră de căsuțe pentru copii are o stabilitate foarte bună, iar prin modul de construcție, îmbinare și finisare, garantăm securitatea maximă a copiilor. Iar fiecare căsuță de joacă este ușor de instalat, deoarece sunt parțial confecționate, iar panourile (peretii) vin gata montați. Proiectarea căsuțelor a fost realizată pentru a facilita la maxim montajul, acesta putând fi făcut cu ușurință chiar de proprietar (conform schiței de montaj oferite). 

Casute din lemn pentru copii 3Cercetările și studiile de specialitate efectuate de echipa noastră ne permit să afirmăm că punem la dispoziția celor mici cele mai bune și mai sigure căsuțe pentru copii. Proiectăm cu atenție interioarele, pentru a garanta o imersiune totală în mica lor lume de joacă.

Fiecare dintre micuții dvs. are o personalitate unică, așa că este corect ca mica sa căsuță de joacă specială să i se potrivească. Prin urmare, spre deosebire de alți producători de căsuțe de joacă, noi nu vopsim în prealabil căsuțele din lemn pentru copii, ci îi lăsăm pe cei mici să le personalizeze după bunul lor plac. Avem, totuși, și câteva modele care se vând vopsite – pentru care s-a folosit vopsea pe bază de apă, aceasta nefiind toxică pentru copii. 

Cu o selecție extinsă de căsuțe din lemn pentru copii, dar și o serie de complexe de joacă unice, cu siguranță că la casutedinlemn.com va exista o casă în miniatură perfectă pentru fiecare copil. Haideți să le încurajăm creativitatea și să îi ajutăm să își dezvolte acele abilități esențiale care vor dura o viață întreagă!

DISTRIBUIE
DadiMob vă pune la dispoziție o gamă variată de modele de căsuțe din lemn pentru copii: căsuțe de grădina pe sol sau pe piloni, căsuțe din lemn cu și fără verandă, cu sau fără posibilitatea de a anexa un tobogan. Avem câteva modele de căsuțe de grădină care se vând vopsite și pentru care s-a folosit vopsea pe baza de apă, aceasta nefiind toxică pentru copii. Majoritatea căsuțelor din lemn se vând natur, putând fi colorate apoi pe placul copiilor. Tel: 0740217695
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU