Ce asigurare ți se potrivește când ești părinte?

În calitate de părinte, trebuie să ne gândim întotdeauna la viitor și la siguranța copiilor noștri. Nevoile lor nu încetează niciodată, iar întrebările legate de ce se întâmplă dacă avem un accident, dacă suntem spitalizați sau dacă ne pierdem locul de muncă ne preocupă constant. Din fericire, există soluții care pot atenua impactul financiar în aceste situații dificile. Află în continuare cum Asigurarea pentru Accidente Personale Siguranță 360º de la Colonnade poate fi sprijinul de care ai nevoie în momentele neprevăzute.

Ca părinți ar trebui să fim concentrați în egală măsură pe starea noastră de bine, în paralel cu cea a copiilor. Dacă noi suntem bine le putem asigura copiilor noștri toate resursele necesare unei creșteri și dezvoltări armonioase.

Această poliță include protecția extinsă, inclusiv pentru cei mai mici membri ai familiei, de la vârsta de 6 luni până la 18 ani, în cazul copiilor, respectiv până la vârsta de 80 de ani în cazul adulților. Pot fi incluși în asigurare până la maximum 2 adulți și 10 copii.

Asigurarea pentru Accidente Personale Siguranța 360º are numeroase avantaje, oferind protecție completă și flexibilă pentru persoanele fizice cu domiciliul în România, inclusiv cetățeni străini care au rezidență în România. Unul dintre cele mai importante beneficii ale acestei polițe este acoperirea globală, asigurând protecție 24/7 în orice colț al lumii. Produsul prezintă mai multe acoperiri care pot fi folosite oriunde în lume în caz de accident sau îmbolnăvire, este conceput modular și permite personalizarea poliței în funcție de nevoile individuale, familiale sau de cuplu. Pachetele sunt variate, fie predefinite, fie flexibile, oferind astfel posibilitatea de a construi planul de asigurare ideal, adecvat fiecărei nevoi. Citește în continuare pentru a afla care sunt principalele riscuri acoperite de Asigurarea pentru Accidente Personale Siguranța 360º.

Accident major

Accidentele, fie mari sau mici, pot afecta grav sănătatea și pot implica costuri medicale semnificative. Cu acest pachet de asigurări, suntem acoperiți în caz de deces ca urmare a unui accident, în caz de incapacitate permanentă care afectează capacitatea noastră de a lucra sau de a trăi independent, sau în caz de invaliditate permanentătotală sau parțială ca urmare a unui accident.

Atât părinții, cât și copiii sunt protejați. De exemplu, dacă alegi să închei o poliță în care sunt incluși un adult și un copil, atunci ambii sunt acoperiți în cazul unui accident. Titularul poliței nu poate fi decât un adult și el sau urmașul lui va încasa compensația în cazul unor evenimente nefericite. De exemplu, în cazul în care adultul suferă un accident, el va primi suma aferentă adultului, conform poliței încheiate. În cazul în care copilul suferă un accident, adultul, adică titularul poliței, primește ca sprijin financiar suma aferentă copilului. În cazul în care și adultul și copilul suferă un accident, titularul poliței sau urmașul lui va primi ambele sume. La fel și în cazul accidentelor minore sau al îmbolnăvirilor.

Accident minor

În cazul unui accident, fie el și minor, viața noastră poate fi schimbată drastic, aducând durere fizică și stres financiar. Asigurarea pentru Accidente Personale Siguranța 360º oferă protecție financiară în astfel de situații, acoperind cheltuielile neprevăzute și oferind o indemnizație zilnică de convalescență sau de spitalizare. De exemplu, în cazul unui accident ușor din care rezultă un membru fracturat, ca adult poți primi între 7500  și 12.500 RON, iar dacă cel care a suferit fractura este copilul, polița acoperă între 3750 și 6250 RON. Dacă în urma accidentului ai nevoie de spitalizare, ca adult poți primi o remunerație între 100 și 250 RON pentru fiecare zi de spitalizare, iar dacă este spitalizat și copilul polița va acoperi între 50 și 125 RON pentru fiecare zi de spitalizare.

Îmbolnăvire

Privind către cei dragi și gândindu-ne la binele lor, nu putem să nu recunoaștem importanța unei asigurări în momentele dificile. Înainte de a face o alegere, este esențial să evaluăm atent toate aspectele financiare ale familiei noastre. Această asigurare a devenit o modalitate esențială prin care putem primi sprijin financiar în astfel de momente neașteptate. În cazul în care este nevoie de spitalizare, în urma îmbolnăvirii, polița acoperă între 100 și 250 de ron / zi pentru adult și între 50 și 125 RON / zi pentru copil.

Pierderea locului de muncă și a capacității de a munci

Indemnizația de asigurare reprezintă o modalitate de a susține familia, chiar și atunci când, din motive obiective, nu putem munci: din cauza unui accident sau a unei boli. A ști că cei dragi au dificultăți în acoperirea cheltuielilor poate fi o povară care îngreunează procesul de recuperare. Folosirea indemnizației de asigurare devine astfel o cale prin care ne putem sprijini familia, mai ales atunci când avem și copii în întreținere.

Asigurarea pentru Accidente Personale Siguranța 360º este o oportunitate de a ne proteja familia, și mai ales pe cei mici, în cazul unor evenimente neprevăzute, fie că este vorba de un accident minor sau major, o îmbolnăvire sau pierderea involuntară a locului de muncă. Fiecare detaliu al acestei asigurări este conceput pentru a ne oferi liniștea sufletească și pentru a ne elibera de griji financiare în momentele critice.

Ia-ți viitorul în propriile mâini și asigură-te că momentele imprevizibile nu te găsesc fără soluții. Încheie chiar acum o Asigurarea pentru Accidente Personale Siguranță 360º. Durează mai puțin de zece minute, iar procesul este complet digitalizat.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU