Ce să faci cu copilul tău iarna? 4 idei pe gustul tuturor! [P]

Iarna este momentul oportun pentru a petrece mai mult timp cu familia şi cu cei mici. Zilele tot mai scurte îţi permit să valorifici timpul petrecut în casă, iar vacanțele mai numeroase te încurajează să mergi la munte și să practici sporturi de iarnă alături de copii. Chiar dacă frigul de afară pare să devină sâcâitor, iarna rămâne ofertantă când vine vorba de activități. În rândurile următoare ne-am propus să descoperim 4 activități indoor şi outdoor pe care le poți practica alături de cel mic iarna.

Exerciții de aerobic, zumba sau pilates – pentru weekendurile când sunteţi toţi liberi

Poți fi un exemplu pozitiv pentru micuţul tău arătându-i cât de importantă este mişcarea. Un stil de viaţa sănătos începe de acasă și se știe că copii tind să copieze comportamentul adulților cu care stau. Câteva zeci de minute de zumba, aerobic ori pilates pot face dimineţile de weekend mai frumoase. Pentru a realiza un antrenament simplu indoor nu ai nevoie de echipamente complicate şi nici de multe cunoştinţe de specialitate, pentru că există tutoriale care pot transforma o sesiune de antrenament într-o adevărată oră de distracție.

Cu schiurile sau placă de snowboard pe pârtie – vacanța perfectă

Sezonul de iarnă este mult așteptată de iubitorii sporturilor de zăpadă. Cu mic cu mare se adună să alunece pe pârtii pe stratul gros de omăt. Poţi practica aceste sporturi chiar dacă copii sunt micuţi, ele fiind populare în rândul piticilor de 3-4 ani. Dacă copilul tău este ceva mai mare şi nu mai necesită un instructor aventura poate fi cu adevărat excepţională din vârful muntelui până la bază. Ca întreaga distracţie să fie memorabilă, nu uita de echipamente speciale şi de cele de protecţie, precum mănuşi, cască, ochelari. Copii pot fi sensibili la frig şi la vânt, iar muntele este surprinzător. Asigurându-te că toți sunteți bine echipaţi și distracţia va fi garantată. 

ce sa faci cu copilul tau iarna 4 idei pe gustul tuturorPe pârtie la săniuş! Voie bună şi multă viteză

Nu toată lumea apreciază schiul şi snowboard-ul, însă nu înseamnă că nu există distracţie şi pentru aceasta categorie. Fie de teamă, fie din alte motive multor copii nu le place să schieze, însă nu înseamnă că nu se vor lăsa atraşi de o alunecare pe săniuţă sau o plimbare lunga cu bobul. Dacă ai decis că în următoarea vacanță îţi doreşti să îi oferi micuţului tău o altfel de aventură, echipează-te cu o sanie ori un bob de la Sportano. Pe https://sportano.ro/sanii-i-sanii-bob vei descoperi numeroase variante potrivite pentru copii mici, dar şi echipamente speciale pentru cei mai mari.

Patinoarul  –  locul unde râsetele prind contur

Dacă nu ajungi în vacanță la munte cu copilul, cu siguranţă vă puteţi distra împreună la patinoar. Mai accesibil şi mai aproape de casa este locul unde vă puteți distra, oricând și, cu siguranță, veți face multă mişcare. Din fericire, este un sport antrenant, amuzant și accesibil tuturor. Cu micuţii începători te poți bucura de distracţie alunecând alături de pinguinii şi focile ajutătoare. Cei mai experimentaţi pot fi însoţiţi făcând  tururi în viteză sau admiraţi când îşi exersează mişcările. Pe https://sportano.ro/ poţi găsi numeroase modele de patine şi alte accesorii de protecţie produse de branduri consacrate. Cu acestea atât tu cât şi copilul veți putea să vă distrați în voie și în siguranță.

Articol sponsorizat.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU