Cea Mai Elocventă Explicaţie Video a Coronavirusului COVID-19 şi Ce Avem de Făcut

Kurzgesagt – In a Nutshell este un canal YouTube și un studio de design cu sediul în Munchen, cu o perspectivă unică asupra designului, culorii și artei de a povesti şi prezenta succint. De altfel Kurzgesagt înseamnă în germană „pe scurt”.

Studioul a lansat recent un nou material video pe care l-am rezuma ca cea mai concisă şi edificatoare prezentare a poveştii coronavirusului COVID-19 până în data de 19 martie 2020: modul cum a debutat pandemia de coronavirus, ce se întâmplă de fapt când virusul infectează un om și ce ar trebui să facem cu toții pentru a limita cât mai mult efectele negative ale pandemiei.

Îţi recomandăm:

Ok, hai să vedem cum se pot răspândi viruşii! Un experiment care le arată copiilor cât de important e să se spele pe mâini şi să păstreze distanţarea socială ca să scăpăm de coronavirus COVID-19

Coronavirusul COVID-19 – Explicaţie Video + Ce Avem de Făcut

Apasă pe Setări ⚙️ pentru a seta subtitrări în limba română!

E important să ştim că materialul are la bază informaţii puse la dispoziţie de publicaţii online specializate pe cercetare şi date, precum “Our World in Data” şi experţi din domeniu cum sunt cei de mai jos:

  • Dr James Gurney – Doctor of Microbiology
  • Dr Max Roser (OWID) – Founder of Our World in Data
  • Dr Daniel Cornforth – Doctor of Evolutionary Biology
  • Professor Joshua Weitz – Director of the Interdisciplinary PhD in Quantitative Biosciences, Georgia Tech

Îţi recomandăm:

Evenimente Online în Martie 2020! Spectacole şi Ateliere pentru Copii şi Părinţi care Stau Acasă

300+ Povești Audio Frumoase – Teatru Radiofonic

DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 11 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU