Cele Mai Populare Articole pe Blogurile de Parenting în 2015

MĂMICILE POT LUCRA DE ACASĂ!

de FLORINA BADEA @ FLORINABADEA.RO

Cele Mai Populare Articole pe Blogurile de Parenting în 2015 Florina Badea


Mi-ar fi placut sa stiu, in urma cu 6 ani, ca exista o comunitate in care mamicile se pot sprijini unele pe altele si ca pot lucra de acasa. Astazi stiu, le-am cunoscut pe femeile si mamele cu un suflu extraordinar, care fac parte din comunitatea Work at Home Moms (WAHM). 

citeste-articolul


SUNT MAMĂ ŞI ŢIP.

de LUCIA RADU SIMOTA @ MĂMICAAUTENTICĂ.RO

 

Cele Mai Populare Articole pe Blogurile de Parenting în 2015 Mămica Autentică


Un instrument despre care am aflat de la Dr. Laura Markham în timpul conferinţelor ce au avut loc luna aceasta, via Totul despre mame şi pe care vreau să îl împărtăşesc cu voi azi este Vow of yellibacy – tradus de mine Jurământ de NeŢipat.

Vă voi povesti cum functionează şi vă încurajez să îl printaţi şi să îl folosiţi în luna decembrie ca un dar eliberator pe care vi-l faceţi în primul rând vouă (ştim prea bine cât de multă vină şi câtă ruşine şi suferinţă însoţesc accesele necontrolate de furie), un dar copilului vostru dar şi întregii familii, contribuind astfel la un mediu mai calm, relaxat şi iubitor.

citeste-articolul

Vezi şi:

Desene Amuzante CGI 3D pentru Copii şi Adulţi

10 Excursii Cool In Familie la Mai Puţin de 100 km de Bucureşti

Evenimente pentru Copii Săptămâna Asta

–♦–

O ZI FABULOASĂ, UN FINAL DE RUŞINE

de IOANA MARINESCU @ PISICAPESÂRMĂ.RO

 

Cele Mai Populare Articole pe Blogurile de Parenting în 2015 Ioana Marinescu
Sursa foto: Puterea Relatiilor Facebook

Rușinea se traduce prin teama de a nu fi iubiți, de a fi respinși. Rușinea paralizează, corodează relația dintre noi și ceilalți, pentru că reacțiile atunci când simțim rușine sunt fie să ne retragem,să ne ascundem, fie să ne scuzăm excesiv, fie să atacăm, pentru ca ceilalți să nu vadă ceea ce simțim. Rușinea atrage și alte emoții negative, precum tristețea, dezamăgirea, declanșează etichetările. Când ne rușinăm, ne întâlnim cu sinele negat, adică acea parte din noi despre care ceilalți – părinți, școală, societate ne-au spus că nu este ok.

citeste-articolul


MAMĂ NEBUNĂ? CRIZA DE PATRUJ’ DE ANI?

de CRISTINA OLOGEANU @ BLOGULMAMEI.RO

 

Cele Mai Populare Articole pe Blogurile de Parenting în 2015 Cristina Ologeanu

Mercur retrograd, criza de patruj’ de ani, hormoni, inconștiență, nebunie, picătura care a umplut paharul… Vreau să cred că nu vreuna din / sau toate astea m-au determinat să iau o măsură radicală: să renunț la job, la serviciul care îmi garanta lunar un venit sigur, stabil, la timp. Vreau să cred că determinarea mea nu poate fi pusă pe seama celor mai sus enumerate, așa cum mi s-a sugerat. Poate părea o nebunie curată ca o mamă cu un copil de 5 ani, partea stabilă financiar a familiei, să se arunce în gol, fără plasă de siguranță la baza hăului. Am ales cu inima, am ales cu sufletul, am ales din dorința de bine pentru copilul meu. 

citeste-articolul

 

Vezi şi:

Top 10 Filme Online Romanesti pentru Copii din Timpul Comunismului

Povestea lui Moș Crăciun. O Poveste de Zâna Lunia şi Zâna Azaleea

5 Filmuleţe de Desene Animate Inspirante

–♦–

ŞEDINŢA CU PĂRINŢII.
DE LA TEORIE LA PRACTICĂ ŞI INVERS

de CRISTINA HORNOIU @ TALENTEDENĂZDRĂVANI.RO

Cele Mai Populare Articole pe Blogurile de Parenting în 2015 Cristina Hornoiu

Una din sperietorile începutului de an școlar sunt ședințele cu părinții, pentru ambele tabere implicate. Există o mulțime de experiențe, și cred că toată lumea a trecut prin ele, ori de-o parte, ori de cealaltă a catedrei, sau poate în ambele ipostaze. Ce ar trebui să fie, și în ce se transformă de fapt ședințele cu părinții… e o poveste lungă.

citeste-articolul


Lista celor mai populare articole pe blogurile de parenting în 2015 se actualizează.

Pagina precedenta
1
2
DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU