Cele Mai Populare Articole pe Blogurile de Parenting în 2015

În 2015 bloggerii de parenting şi activităţi pentru copii au fost prolifici, articolele scrise find unele mai interesante decât celelalte. Te invităm să vezi mai jos care au fost cele mai populare articole pe fiecare din blogurile de parenting din România în 2015.

–♦–

Găseşti cele mai accesate şi împărtăşite articole de către cititorii fiecărui blog important de parenting din România în 2015. Nu este intenţia noastră de a face un top, după cum nu avem pretenţia că în listă apar toate blogurile de parenting importante din România. Aşteptăm sugestii de la alţi bloggeri şi cititori.

–♦–

EFECTELE PEDEPSELOR PRIN IZOLARE

de CRISTINA OŢEL @ CRISTINAOŢEL.RO
 Cele Mai Populare Articole pe Blogurile de Parenting în 2015 Cristina Otel


Un copil îi cere mamei un balon verde, dar primește unul albastru. Copilul insistă, mama se răstește la el amenințându-l. Lacrimile deja curg șiroaie, iar mama, probabil sub stresul unei zile grele, îl trimite pe un ton răstit să stea singur pe un scaun să se calmeze, departe de ceilalți, întorcându-i spatele. Distracția în jurul lor continuă…

citeste-articolul


DESPRE NOTE, LA 6 ANI!

de GABRIELA MAALOUF @ GABRIELAMAALOUF.RO

Cele Mai Populare Articole pe Blogurile de Parenting în 2015 Gabriela Maalouf

M-am ridicat și am plecat, plângând. Nu am suferit din cauza asta, a obsesiei mele de a face totul perfect și de a fi cea mai bună, dar nici rezultate deosebite nu am obținut. Am fost mereu la fel ca ceilalți, care se distrau și nu erau stresați. Aveam note mai mari ca ei, dar viața nu ne-a dus pe drumuri mai pline, am ajuns în aproximativ același loc. 

citeste-articolul

Citeşte şi:

Mami, eşti o fricoasă! Tu cum reacţionezi când copilul se accidentează?

Cele Mai Apreciate Articole pe Blogurile de Parenting în 2016

O Rezoluție pentru Stabilitatea Financiară a Copilului Tău 

–♦–

SUNT ROMÂNII DIN UK MAI FERICIŢI DECÂT
CEI DIN ROMÂNIA?

de MIRUNA IOANI @ ŞIBLONDELEGÂNDESC.RO

 

Cele Mai Populare Articole pe Blogurile de Parenting în 2015 Miruna Ioani

Pe parte profesională, îmi place fiecare zi și nu-mi e greu să mă trezesc dimineața. Pe parte personală, îmi place și mai mult: sunt împreună cu iubirea vieții mele, zilele ne sunt pline și vii. Însă mai este o parte, cea socială. Unde, parcă nu existăm pe o hartă a lumii… Deși, tot mai avem câte-un prieten bun pe aici, pe colo, prin punctele esențiale. Însă familia nu poate fi înlocuită cu nimeni altcineva. Iar tot liniară e viața noastră.

citeste-articolul


O POVESTE DESPRE „BULLYING”.
COPII CARE HĂRŢUIESC ALŢI COPII

de ANCA BOLD GHEORGHE @ BLOGÎNTANDEM.RO

 

Cele Mai Populare Articole pe Blogurile de Parenting în 2015 Blog în Tandem


Cum incepe totul? La prima vedere…poate parea o joaca. Se pare ca atat parintii, cat si profesorii pot trece natural peste astfel de situatii, cu o  atitudine relaxata de tipul „aşa sunt copiii” sau „copiii sunt copii”. Tachinarea, poreclirea sunt comportamente tipice de bullying care de cele mai multe ori, trec neobservate, dar aceste forme uşoare sunt defapt stadiile incipiente ale formelor mai grave.

citeste-articolul

Citeşte şi:

Evenimente pentru Copii Astăzi

8 Super Excursii de Weekend În Familie la Mai Puţin de 200 km de Bucureşti

20+ Restaurante cu Loc de Joacă pentru Copii în Bucuresti

–♦–

CUM SĂ CREŞTI COPII FERICIŢI

de DANA DRAGOMIRESCU @ URBANKID.RO

Cele Mai Populare Articole pe Blogurile de Parenting în 2015 Mihai Dragomirescu.jpg


Eu cred că nimeni pe lume aceasta nu poate fi responsabil pentru fericirea sau nefericirea cuiva. Părinții, cu siguranță, ar face orice ca odorul să fie fericit. Și totuși, unii, cu cât se străduiesc mai mult cu atât eșuează. Pentru că împlinirea dorințelor copiilor noștri nu înseamnă că îi ajutăm să fie fericiți. Cred că ne eliberăm pe noi părinții de o greutate mare de pe umeri și pe copii, că nu trebuie să se ridice la nivelul înalt al așteptărilor noastre, dacă lasăm fericirea în mâinile celui ce și-o dorește. Să nu uităm însă: ca părinți avem responsabilitatea să le arătăm cum se ”fabrică” fericirea și să îi învățăm să o obțină singuri.

citeste-articolul


IUBEŞTE MUT, TRĂIEŞTE BLÂND ŞI DĂ DRUMUL CU GRAŢIE

de OTILIA MANTELERS @ OTILIA MANTELERS.RO

Cele Mai Populare Articole pe Blogurile de Parenting în 2015 Otilia Mantelers


Imi este enorm de greu sa imi exercit capacitatea de a iubi atunci cand sunt furioasa pe cineva drag. Atunci cand cineva ma raneste, imi vine sa arunc cu noroi in ea / el. Chiar daca e copil, sot sau prietena, prieten. Am stari felurite de furie pentru care am ajuns sa nu ma mai invinovatesc. Ele sunt acolo cu un motiv, imi trag un semnal de alarma ca trebuie sa schimb ceva. La mine sau la mediul in care sunt. Sau la anumite relatii. 

citeste-articolul


Lista celor mai populare articole pe blogurile de barenting în 2015 continuă pe pagina următoare.

1
2
Pagina urmatoare
DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU