Centrul AmaneSer. Metode și Tehnici Noi de Comunicare și Dezvoltare Personală ESPERE®, TIPI, EMDR, Human Design, QiGong

  Centrul AmaneSer a fost creat din dorinta Claudiei Jimeno de a sprijini dezvoltarea personala a oamenilor. Din anul 2001 a adus in Romania metode si tehnici noi de comunicare si dezvoltare personala prin care va puteti rezolva suferintele interioare, dar si conflictele cu cei din jur.

  Metodele si tehnicile folosite de catre specialistii Centrului AmaneSer au aplicabilitate imediata si va ajuta sa va redescoperiti, sa invatati sa va iubiti, sa aflati ce va transmite corpul, sa traiti fericiti in cuplu, sa aveti o relatie armonioasa cu copiii vostri sau sa aveti curajul de a fi voi insiva.

  De asemenea, va puteti elibera de emotiile negative folosind tehnica TIPI, sa invatati sa comunicati altfel folosind Metoda ESPERE® de comunicare relationala sau sa aduceti armonie in familia voastra cu ajutorul constelatiilor fluviale. Daca doriti sa va cunoasteti mai bine, sa va cresteti increderea in sine si sa invatati sa spuneti “nu” fara a va mai simti vinovati si nu numai, va asteptam la un grup de dezvoltare personala sau o consultatie individuala.

  Contact

  • Tel: 021/327.54.45 / 0723.396.368
  • https://www.facebook.com/Centrul.Amaneser/
  • facebook.com/AlethNaquetInRomania
  • email [email protected]
  • Str. Matei Basarab, nr. 104, bl. 72, sc.3, et. 2, ap 77, interfon 77C, Bucharest, Romania

  Detalii Locație

  Județ:
  Romania

  Oraș:
  Bucuresti

  Adresa:
  Str. Matei Basarab 104, bloc 72, sc. 3, et. 2, ap. 77,

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 14 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU