Lexigo Language Boutique. Cursuri de Limbi Străine pentru Copii

  Lexigo Language Boutique oferă cursuri de limbi străine pentru copii bazate pe conversație și pe dezvoltarea capacității de comunicare.

  Implicarea personală a profesorilor se completează cu atmosfera prietenoasă și plăcută, și în același timp profesionistă.

  O limbă străină învățată în primii ani de viață este unul dintre cele mai mari avantaje în viață.

  Lexigo Language Boutique a apărut în 2016 din pura plăcere de a preda.

  Suntem două vechi prietene, Oana și Valentina, mame de școlărițe și profesioniste în domeniul limbilor străine. Suntem o echipă tânără, entuziastă și motivată, care are în spate 18 ani de experiență în predarea limbilor străine pentru copii și adulți fie prin cursuri individuale, fie prin colaborări cu diverse centre de limbi străine din București.

  Ne-am unit forțele pentru că ne dorim să lucrăm cu copiii și să le dăruim o părticică din pasiunea noastră pentru limbile franceză, engleză, chineză, japoneză și rusă.

  Ne motivează sclipirea pe care o vedem zi de zi în ochii celor mici și convingerea că trebuie să le oferim cele mai bune cunoștințe pentru ca viitorul lor să fie cât mai frumos.

  Așadar, le propunem tuturor copiilor și părinților care doresc să ni se alăture „Ateliere de joacă în limbi străine”.

  De ce să vii la Lexigo Language Boutique?

  Implicare personală.

  Venim cu un grad sporit de implicare personală din partea profesorilor. Pentru că știm cât de important este să oferim cursanților noștri atât instrumentele lingvistice de care ei au nevoie cât și un strop din pasiunea și fascinația noastră pentru universul limbilor străine.

  Ne axăm pe conversație.

  Ne axăm pe conversație, pe dezvoltarea capacității de comunicare, îmbogățirea vocabularului, tematici legate de realitățile imediate ale vieții de zi-cu-zi pentru că ştim cât de importante sunt aspectele practice ale unei limbi străine.

  Înveți cu plăcere.

  Totul se desfășoară într-o atmosferă prietenoasă, plăcută și profesionistă: pentru că știm bine cu toții, atunci când înveți de plăcere, înveți mai ușor și mai bine.

  * * *

  Adresa: Strada Benjamin Franklin nr 7, etaj 1, apartament 6, sector 1, București – Vezi pe hartă.
  Suntem foarte aproape de voi, din orice cartier ați veni – în spatele Ateneului Român, sau la 7 minute de stația de metrou Piata Romană: strada Benjamin Franklin nr 7, sector 1.

  Contact și înscrieri la: 0745.96.96.96 / [email protected].

  Website: http://lexigo.ro/language-boutique/cursuri/

  Facebook: Lexigo Language Boutique

  Ne pregătim serios, creștem frumos!

  lexigo language boutique gokid

  lexigo language boutique gokid

  Detalii Locație

  Județ:
  București

  Oraș:
  București

  Adresa:
  Strada Benjamin Franklin, 7

  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU