Clubul Miruna

  Club educational Miruna – un loc special destinat educatiei si dezvoltarii personale, relationale si vocationale a copiilor si parintilor, adolescentilor si adultilor, a tuturor celor ce cauta cai de crestere, implinire, valorizare.

  After-school Miruna vine in intampinarea parintilor ocupati in timpul zilei si a celor mici care doresc sa isi faca temele alaturi de copii de aceeasi varsta, sa socializeze intr-un mediu antrenant.  Formam grupe pentru anul scolar 2017-2108!

  Asociatia Miruna este o organizatie neguvernamentala, non-profit, care s-a infiintat la initiativa unor persoane ce-si desfasoara activitatea profesionala in domeniul privat, dar care doresc sa se implice in domeniul educatiei si cel social. De aceea, desfasuram atat activitati educationale  pentru publicul larg, contra cost, cat si proiecte sociale de educatie, dezvoltare si sprijin pentru copii din familii dezavantajate socio-economic.

  Detalii Locație

  Județ:
  București

  Oraș:
  București

  Adresa:
  Strada Traian, Str. Traian nr. 160, 160

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU