Family Hub. Re/sursă de inspirație pentru dezvoltarea oricărui membru al familiei

  Family Hub – locul unde găsești cel puțin o re/sursă de inspirație pentru dezvoltarea oricărui membru al familiei.

  Dacă ți-ai dorit vreodată să poposești într-un loc în care pe un fundal de muzică relaxantă, tu împreună cu copiii tăi să găsiți jucării, jocuri, cărți pentru fiecare dintre voi, dar mai ales să poți alege dintre ateliere, cursurile sau programele de dezvoltare concepute pentru oricare membru al familiei, acesta este Family Hub.

  EVENIMENT: Family Hub te invită să marchezi în calendar data de 24 noiembrie 2019 și să vii la „Ora de joacă și ghidușie unde cuvintele vor fi vedetă”, organizat în colaborare cu Alina Sîrbu de la Copilarie.net.

  Într-un singur loc, am creat un univers în care poți dezvolta inteligențele multiple ale copilului tău, și mai mult poți găsi și tu, dragă părinte, resurse prin care să te simți mai pregătit să întâmpini provocările pe care rolul de părinte ți le aduce.

  PENTRU MĂRICEI 😊 și PĂRINȚI

  Cursurile și programele pe care le derulăm de-a lungul săptămânii, iar în week-end ateliere, sunt concepute într-o manieră holistică, integrată astfel încât oricare ar fi talentul copilului tău, acesta să simtă plăcerea, bucuria și dorința de a continua.

  Family Hub. cursuri copii

  Cursurile acoperă toate zonele de dezvoltare ale unui copil, cognitiv, socio-emoțional, motric, artistic, practic și ecologic.

  Family Hub. Resursa de inspiratie pentru dezvoltarea oricarui membru al familiei atelier

  Family Hub. Resursa de inspiratie pentru dezvoltarea oricarui membru al familiei atelier copii gokid Family Hub. curs pian fetita Family Hub. sah pentru copii

  Iar opțiunea pentru un curs sau altul, este întotdeauna însoțită de o sesiunea de consiliere cu părintele și/sau copilul. Și pentru că ne-am propus să oferim un cadru de dezvoltare personală familiei, la majoritatea cursurilor sunt sesiuni în care părinții sunt invitați să lucreze împreună cu copiii.

  PENTRU PRICHINDEI 😊 și PĂRINȚI

  Programul care ne definește, ca susținători ai familiei, și ca inovatori în educația timpurie (1-3 ani) este ”JOACĂ-TE ȘI DEZVOLTĂ-TE ÎMPREUNĂ!”, în care se lucrează copil-părinte, astfel încât părintele să pună bazele solide ale unui viitor adult, care nu va avea nevoie ulterior de acțiuni ameliorative sau recuperative. Mai mult acest program este gândit astfel încât să descoperim împreună care este darul copilului tău și cum anume poți să-l dezvolți in continuare acasă.

  Family Hub. Program dezvoltare copil

  Programul este:

  • 100% practic (se lucrează cu copilul și unul din părinți, împreună)
  • 100% experiențial (se descoperă împreună potențialul copilului)
  • 100% bazat pe cercetări recente (fundamentat pe studii după anii 2000)
  • 100% garantat va răspunde la întrebările/dilemele unui părinte!

  La finalul programului părintele:

  • Va ști cum să transforme joaca în experiențe educaționale și de dezvoltare armonioasă pentru copilul său.
  • Va ști cum să-și găsească resursele interioare ca părinte, pentru a lucra cu copilul tău.
  • Va primi un raport de evaluare a ariilor cu potențial crescut de dezvoltare ale copilului.
  • Va găsi răspunsul la intrebări pe care nu le-a adresat nimănui, cu privire la copilul tău, relația părintelui cu el, relația lui cu tehnologia, cu banii, inclusiv cu divinitatea!
  • Va primi o listă cu jocuri și jucării educaționale, aplicații web care pot contribui în mod real la dezvoltarea copilului tău.
  • Va beneficia de două ședinte de parenting coaching 1:1.
  • Va avea 3 ore libere (copilul râmâne cu noi), pe care să le petreci cum vrei tu, dragă părinte

  Mai multe informatii despre acest program unic în România, pentru educația timpurie (1-3 ani) https://www.familyhub.ro/files/curs_Impreuna_FamilyHub_web.pdf

  CU PRICHINDEI, MĂRICEI și PĂRINȚI LUCREAZĂ și VĂ RELAXEAZĂ 😊

  Echipa de facilitatori FamilyHub este o echipă mixtă, doamne, domni și domnișoare 😊, fiecare cu cel putin 10 ani experiență de lucru cu copiii ( 1- 14 ani) si cu adulții, toți au studii pedagogice, dincolo de specializarea lor. Jumătate dintre facilitatori sunt și psihologi, cu certificări în Educație holistică (www.educatiooon3000.info), psihoterapie cognitiv-comportamentală (http://artcc.ro), art-terapie (http://expresive.ro). Ceea ce ne unește pe toți este pasiunea de a descoperi și valorifica potențialul copilului, de a aborda lucrurile cu relaxare, distracție si iubire! Și de a fi mereu împreună de voi părinții!

  Va așteptam să ne vizitați și să aflați mai multe despre voi 😊

  De Luni pana Vineri, de la orele 17:00 la 20:00

  Sâmbăta și Duminică, pentru ateliere și ore demonstrative, cu programare

  Contact: telefon 0745 868 758 sau [email protected]

  www.familyhub.ro

  https://www.facebook.com/FamilyHubRO/

  Adresa: Str. Rostogolea Gheorghe nr. 28 (lângă Mall Plaza Romania – Drumul Taberei)

  Detalii Locație

  Județ:
  București

  Oraș:
  București

  Adresa:
  Strada Rostogolea Gheorghe, 28

  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU