iQWeLT. Cursuri, lectii si meditatii de limba germana

  iQWeLT este un centru cultural de limba germană pentru copii și adolescenți cu vârste cuprinse între 4 – 16 ani. Ne dedicăm învățării limbii germane ca limbă străină, încercând să ne atingem scopul prin incursiuni culturale și lingvistice și oferindu-le copiilor nu doar șansa de a învăța limba germană, ci și pe aceea de a cunoaște cultura germană.

  Dorim să insuflăm copiilor înțelegerea interculturală, învățându-i încă de mici să respecte culturi diferite de ale lor.

  Echipa de profesori

  Echipa noastră este formată din profesori entuziaști și bine-pregătiți, specializați în predarea limbii germane ca limbă străină pentru copii și adolescenți. Cu toții dețin calificări naționale și internaționale în lucrul cu cei mici și se asigură că fiecare curs este antrenant, motivant și eficient.

  Viziune

  Viziunea noastră este să devenim un Centru de limbă germană renumit în România datorită standardelor de excelență și a metodelor inovatoare de predare, un centru-model în ceea ce privește dezvoltarea competențelor de comunicare în limba germană.

  Metoda de predare

  Ne concentrăm pe dezvoltarea integrală a fiecarui cursant iar la baza activităților desfășurate la cursuri stă metoda comunicativă. Această metodă presupune un proces de învățare deschis, cu forme diferite de lucru, orientat spre interesele cursanților. Copilul se află în centrul activității de predare, creâdu-și propriile dialoguri, prezentări și proiecte.

  Ne propunem să obținem de la cursanții noștri:

  • dezvoltarea abilităților de relaționare și socializare și vom reuși acest lucru prin muncă în echipă, prin joc, prin acceptarea și respectarea regulilor, prin învățarea sau exersarea generozității;
  • expunerea copiilor la o limbă germană vorbită corect, urmărind dezvoltarea pronunției și a intonației într-un mod cât mai natural;
  • însușirea unui vocabular adecvat vârstei;
  • dezvoltarea capacității de exprimare, a imaginației și a creativității prin scrisori, descrieri, scurte povești prin metode moderne respectând particularitățile vârstei;
  • construirea stimei de sine și încrederea în contextul achiziției limbii germane oferindu-i acces către noi orizonturi.

  Atingem obiectivele propuse prin:

  • transmiterea cunoștințelor într-o manieră plăcută și prietenoasă a noțiunilor de limbă germană;
  • exersarea cunoștințelor dobândite prin scurte dialoguri pe anumite teme;
  • jocuri de rol prin punera în scenă a diferitelor povești îndrăgite de copii;
  • jocuri interactive.

  Detalii Locație

  Județ:
  București

  Oraș:
  București

  Adresa:
  Calea Moșilor, 127

  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU