Cenusareasa. Spectacol muzical, cognitiv și educativ la Teatrul Luceafărul Iasi

Duminică 17 Decembrie 2023
Iasi

după Ch. Perrault
Dramatizare Vasilica Bălăiță

Regia: Aurelian Bălăiță
Scenografia: Alina Dincă Pușcașu
Muzica: Romeo Cozma
Dramatizarea: Vasilica Bălăiță
Coregrafia: Alice Veliche

Distribuția: Camelia Dilbea (Cenușăreasa); Carmen Mihalache (Mama); Cătălin Cucu (Tata); Elena Zmuncilă (Mama vitregă); Ioana Corban, Beatrice Volbea (Surorile); Dragoș Maftei (Regele), George Cocoș (Prințul), Sebastian Munteanu (Timpul); Claudiu Gălățeanu, Alex Iurașcu, Iulia Deloiu Trif, Raluca Pintilie (Curteni).

Echipa de realizatori reunește nume sonore ale creației artistice, regia fiind semnată de Aurelian Bălăiță, rector al Universității Naționale de Arte „George Enescu”, iar muzica, de cunoscutul compozitor Romeo Cozma.

„Spectacolul pornește de la binecunoscuta poveste în care valorile principale de bunătate, sinceritate, generozitate, cultivate de familie, se confruntă cu lăcomia, minciuna, avariția, iar disputele se rezolvă în mod fericit prin iubire. Întruchiparea scenică se adresează tuturor vârstelor, se compune într-o atmosferă de basm și apelează la mijloace scenice diverse, care combină elemente ale limbajului actoricesc cu cele specifice de animație, mijloace potrivite profilului creativ, mereu proaspăt al ansamblului artistic al Teatrului Luceafărul”, precizează regizorul spectacolului.

Coregrafia este imaginată de o tânără speranță a coregrafiei, Alice Veliche, absolventă a acestei specializări din cadrul Facultății de Teatru a UNAGE.

📍 Unde? Teatrul Luceafărul Iasi

17 decembrie, ora 11:00 | 16 RON

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: luceafarul-theatre.ro/program

69714272_2419617108318202_6504164586046881792_o teatrul_luceafarul_iasi_cenusareasa_premiera_spectacol_copii_8

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 17 Decembrie 2023

Program:
De la 11:00

Orasul:
Iasi

Detalii Locație

Teatrul Luceafarul

Oraș:
Iasi

Adresa:
str. Grigore Ureche, nr. 5

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL