Cinema Drive-in at Event Park @ Lagoo Snagov

01-04 Iunie 2020
București

Lagoo Snagov și UNIVERSUM lansează Event Park!

Event Park este primul spațiu în aer liber pentru evenimente desfășurate în condiții de maximă siguranță adaptate contextului actual. Cele peste 6 hectare din cadrul Lagoo Snagov pot găzdui seri de cinema, concerte în aer liber și evenimente care respectă conceptul de distanțare socială. Experiența UNIVERSUM de peste 10 ani în organizarea de evenimente oferă certitudinea că vei avea parte de activități inedite.

Primul eveniment găzduit de Event Park va avea loc pe 29 mai. Acesta găzduiește o seara de film alături de cei dragi în cele mai sigure condiții oferite chiar de mașina ta, interacțiunea umană fiind minimă. Va rula un film de la orele 20:30, pe un ecran led de mari dimensiuni, iar sonorizarea va fi realizată printr-un sistem audio performant, care va permite redarea sunetului la boxele mașinilor sau alte dispozitive, tocmai pentru ca toți participanții să se bucure de o experiență la cele mai înalte standarde.

Ce înseamnă condiții de maximă siguranță?

1. Achiziționează online biletul și ai inclus în preț popcorn și o băutură răcoritoare.
2.Te deplasezi până la Event Park cu autoturismul personal.
3. Îți poți comanda online în timpul filmului o gustare, care va fi livrată în cele mai sigure condiții.
4. Urmărești filmul preferat din confortul propriului autoturism si intr-un spatiu natural de poveste intre padurea si lacul Snagov.
5. La finalul serii te bucuri de o experiență sigură intr-un spatiu natural pe care ne-am bucura să o împărtășești cu prietenii tăi virtuali!

Biletele vor putea fi achiziționate în curând online. Mai multe detalii legate de organizarea evenimentelor vor fi publicate pe pagina de Facebook a Lagoo Snagov.

Detalii Eveniment

Perioada:
01-04 Iunie 2020

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
23:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL