Comunica eficient cu copiii, la orice vârsta. Conferinta Antonia Noel

Miercuri 19 Martie 2014

Conferinta destinata parintilor, cadrelor didactice, psihologilor, medicilor si tuturor celor care lucreaza si/sau sunt în contact cu copiii.noel    Participantii vor descoperi din perspectiva Metodei ESPERE® abordari concrete în situatiile cu care se confrunta un adult în relatia cu copilul, în functie de problematica specifica vârstei copilului.

Cum putem obtine de la copil raspunsuri adecvate, fara sa ne folosim de recompensa sau pedeapsa, cum putem diferentia nevoile de dorintele lui, cum vom reusi sa-i oferim o ascultare empatica, care sa ne permita o comunicare relationala ? –sunt câteva teme ce vor fi abordate în cadrul conferintei. Trainerul Antonia Noël va transmite participantilor  o serie unelte si tehnici de comunicare ale Metodei ESPERE®. Aceasta pedagogie a comunicarii prezinta o abordare psihologica a copilului care permite dialogul, empatia si întretinerea unei relatii parinte-copil sanatoase si echilibrate.

Antonia Noël este singurul trainer din România certificat de catre Institutul ESPERE International din Paris care sustine conferinte/workshopuri de parenting si dezvolta cursuri prin Metoda ESPERE® în institutii, scoli si întreprinderi. Ea este consultant si formator în comunicare relationala,  trainer CNFPA, jurnalista, colaboratoarea emisiunii « Totul despre mame » la Prima Tv si nu în ultimul rând mama lui Alexandre, 9 ani, de la care învata zi de zi sa-si desavârseasca meseria de Parinte.
Conferinta va avea loc la sala Lyon din incinta hotelului Novotel iar pretul unui bilet este de 70 lei.
Informatii : psiholog Daniela Dumitrescu : 0740 16 37 87 ; [email protected]

Detalii eveniment : https://www.facebook.com/events/450040498430059/
Inscrieri : https://docs.google.com/forms/d/1V8FZ6nar614UmhKNICct5uTwqIm2Wt4GwYRd8e1wGfU/viewform

Detalii Eveniment

Data:
Miercuri 19 Martie 2014

Program:
19:00:00 - 21:30:00

Orasul:

Detalii Locație

Hotel Novotel

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Calea Victorei nr. 37B

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL