Concurs cu Tronc, Casa Pixie implineste 2 ani!

București

Casa Pixie implineste 2 ani si cu acest prilej va invita sa participati la un concurs cu Tronc, unde puteti sa castigati diverse premii.

Dragii nostri pixioti, timpul trece ca prin magie si iata ca ne despart doar cateva zile pana pe 15 martie, cand Casa Pixie va implini 2 ani. Da, au trecut deja 2 ani de cand noi, spiridusii, ne-am facut curaj si-am pornit in aceasta mare aventura. N-aveam nicio idee daca vom reusi dar, cu ajutorul vostru…

Vrem sa va multumim si cum altfel decat printr-o provocare!

Treaba-i asa: spiridusul nostru imaginar, sa-i spunem Tronc, are chef de plimbare; si-a propus sa vada cat mai multe locuri noi pana la aniversare. Singurul mod prin care poate face asta este impreuna cu VOI .

Pentru ca Tronc sa prinda viata, trebuie printat ( gasiti imaginea de decupat cu instructiuni atasata acestui post, daca nu va descurcati il puteti ridica de la noi). Apoi mergeti cu el unde doriti voi, la gradi, in parc, la bunici, oriunde, important este sa fie un loc care va place; faceti acolo o fotografie in care sa apara si el si ne-o trimiteti aici, pe pagina, sa vedem si noi pe unde a reusit Tronc sa ajunga cu ajutorul vostru.

Casa Pixie-concurs cu TroncAvem si premii la concurs Tronc, astfel:

Premiul cel mare, constand intr-o petrecere la Casa Pixie in valoare de 1000 lei pentru cel mai interesant loc in care a reusit Tronc sa ajunga ( participantii se vor juriza intre ei ) ;

– Al doilea premiu mare, constand tot intr-o petrecere ghiciti unde, la Casa Pixie, in valoare de 700 lei pentru cel mai indepartat loc in care este dus Tronc ( asta va decide Google maps, punctul de referinta este Casa Pixie iar locul va trebui sa poata fi identificat printr-un element din fotografie) ;

– Pentru toti participantii 20% reducere din pretul unui curs sau atelier la Casa Pixie.

Spiridusul Tronc e gata de plecare ! Vi-l puteti printa singuri de aici :https://www.facebook.com/casapixie/photos/pcb.2256528071239865/2256509767908362/?type=3&theater sau il puteti ridica chiar de la Casa Pixie ( strada Aurel Vlaicu nr. 93, L-D 10-20 ).

Il puteti duce oriunde, doar sa-i faceti si o fotografie pe care s-o postati aici, pe pagina, iar pe 15 martie, ziua de aniversare a Casei Pixie, doua dintre calatoriile lui Tronc vor fi premiate cu cate o petrecere magica !

Ideea concursului a pornit de la un citat de-al lui Albert Einstein care spunea asa :”Logica te va duce din punctul A in punctul B, imaginatia te va duce oriunde”. Si da, poate ne-a placut un pic cam mult Amelie
Speram sa va distrati pe cinste ! Abia asteptam sa vedem pe unde ajunge Tronc !

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU