Concurs de desen pentru copii cu vârsta între 3 şi 12 ani

Desenează o lume de vis! – aceasta este tema celui mai nou concurs de desen organizat de Teatrul Ion Creangă

afis_concurs_desene_februarie_2014Copiii cu vârsta între 3 și 12 ani sunt invitați să participe cu poveşti despre o lume de vis, ilustrate prin desen, drept întâmpinare pentru reluarea reprezentației „Dulapul cu vise” în repertoriul Teatrului Ion Creangă începând din luna martie. Spectacolul prezintă, cu ajutorul actriței Nicoleta Rusu, frumuseţea obiectelor vestimentare magice și dorința celor mici de a păși într-o lume imaginară.

Desenele, creații unice și individuale, se vor trimite la sediul administrativ al Teatrului Ion Creangă (B-dul. Gheorghe Magheru, nr. 27, et. 1) în atenţia Departamentului PR & Management Educaţional.

Sunt necesare și următoarele informaţii: nume, prenume, vârsta copilului participant la concurs, numele părintelui sau al cadrului didactic care expediază lucrarea, date de contact (e-mail şi număr de telefon).

Cele mai frumoase desene vor fi expuse într-un spațiu special amenajat, la Biblioteca Națională a României, în data de 3 Martie, iar câștigătorii vor fi răsplătiţi de către organizatori cu premii speciale.

Desenează o lume de vis și poți fi premiat de Teatrul Ion Creangă!

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

3 COMENTARII

ADAUGĂ COMENTARIU