Conferinta de Parenting – Cum sa-i cresti stima de sine

Pe 29 mai are loc a doua Conferinţa de Parenting Urania Cremene & Lumea lui MOMO, din cadrul proiectului „Vreau să cresc, să te pot creşte”.

Stima de sine este cel mai important ingredient pentru reuşita în viaţă! Încrederea în forţele proprii, certitudinea valorii personale este diferenţa între excelentă şi mediocritate, intre satisfacţie fata de viaţă şi continuă frustrare. Iar noi, părinţii, suntem direct responsabili de creşterea stimei de sine a copiilor noştri.

Dar cum facem asta fără să ne lăudăm copilul, fără să-l urcăm pe podium, să-i punem coroniţa sau fără să-i recompensăm doar succesul?

La cererea părinţilor, Urania Cremene, Master Trainer & Coach împreună cu Lumea lui MOMO, va invita la o nouă Conferinţă cu Parenting cu tema “Cum să-i creşti stima de sine”. Evenimentul va avea loc miercuri, 29 Mai, la Librăria Bastilia, începând cu ora 18.00.

Ai cel puţin 5 motive pentru a fi unul dintre părinţii din sală:

Afli care este diferenţa între stima de sine, imaginea de sine şi mândrie egocentrică.

 • Înţelegi care sunt rădăcinile motivaţiei interne şi beneficiile acesteia
 • Îţi faci o idee clară despre cum şcoala şi societatea încurajează la copil motivaţia externă.
 • De ce top performerii au încredere în ei şi care le sunt convingerile.
 • Care sunt tehnicile pentru a creşte stima de sine, contrar a ceea ce multe manuale de parenting, psihologi şi cadre didactice susţin.

Evenimentul se adresează în egală măsura părinţilor în devenire, tinerilor părinţi, celor care au deja copii preadolescenţi şi adolescenţi, şi nu în ultimul rând bunicilor, bonelor şi cadrelor didactice din şcoli şi grădiniţe.

Conferinţa se bazează pe metodologia dezvoltată de către Jody Johnston Pawel, a doua generaţie de experţi în parenting din SUA, după 40 de ani de cercetare aprofundată. Cunoscută şi sub numele Parent’s Toolshop, metodologia se bazează pe oferirea a 100 de tehnici de parenting care se susţin reciproc, pentru prevenirea şi ameliorarea comportamentelor nedorite ale copiilor. Urania Cremene deţine din 2010 licenţa exclusivă a acestei metodologii în România şi Europa de Est.

 TOŢI părinţii care au participat la workshopurile de parenting ale Uraniei, au spus că punerea în aplicare a cunoştinţelor dobândite a avut un impact evident în modificarea comportamentului copilului/copiilor lor şi în îmbunătăţirea relaţiei părinte-copil.

Durată conferinţă: 2,5 ore (18.00-20.30)

Taxa de participare: 60 lei de persoană

Locul de desfăşurare: Librăria Bastilia (Mansardă) Piaţa Romană

Preţ promoţional pentru înscrierile care au loc până la data de 15 mai 2013: 50 de lei/persoana!!!

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

2 COMENTARII

 1. Buna ziua,

  Am participat la Conferinţa de Parenting cu tema “Cum să-i creşti stima de sine”,de unde am plecat cu multe informatii utile. Am inteles ca ideile principale vor fi trimise si pe mail, lucru ce m-ar ajuta foarte mult. Pana acum n-am primit nimic si astept acest mail cu mare interes.

  Multumesc,
  Elena

  • Buna Elena,

   Am transmis mesajul tau organizatorilor (Lumea lui MOMO) si te vor contacta curand.

   Echipa GoKID

ADAUGĂ COMENTARIU