Learn English Kids – Copiii invata online limba engleza

Learn English Kids – site-ul care apartine British Council – contine o multime de resurse utile atat pentru copii cat si pentru parinti sau profesori. Copiii pot invata limba engleza prin jocuri online gratuite, cantece, povestioare scurte- video si alte activitati.

Acest site contine resurse pentru copii pe care le pot folosi acasa, fie individual fie cu familia sau prietenii. Toate baza de continut a fost creata si dezvoltata de catre profesori si alti profesionisti care lucreaza cu copiii care invata limba engleza ca limba straina sau ca a doua limba. Scopul informatiilor de pe site este sa ajute copiii sa invete engleza dar in acelasi timp sa se distreze si sa invete ceva utile si despre alte lucruri.

http://learnenglishkids.britishcouncil.org/en/

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU