Prăvălia Părinţilor – Cursuri puericultura, lamaze

Prăvălia Părinţilor este un loc în care viitori părinţi, proaspeţi părinţi, părinţi cu vechime şi înţelepciune dar şi bebeluşi se întâlnesc cu practicieni în domeniul vast al sănătăţii (educatori prenatali, psihoterapeuţi, kinetoterapeuţi, moaşe licenţiate sau în devenire, consultanţi în alăptare, medici de familie şi farmacişti) pentru  a găsi împreună soluţii la problemele care îi preocupă, pentru a se simţi mai bine, pentru a afla ceva nou.

Programul de cursuri pentru luna noiembrie 2012:

3 noiembrie, ora 11: Curs de puericultură susţinut de educator prenatal Mariana Oancea! Taţii vor primi o adeverinţă de absolvire a cursului de puericultură ce le permite prelungirea concediului de paternitate cu 10 zile lucrătoare.
·         6 noiembrie, ora 19:15: Seara taţilor – atelier de lucru pentru părinţi, alături de psihologi. Curs dedicat problemelor arzătoare cu care numai taţii se confruntă, în compania psihoterapeuţilor Simona Chiru şi Radu Stoenescu.
·         10 noiembrie, ora 11:00: Curs de puericultură susţinut de educator prenatal Claudia Necula! Adeveriţa pentru concediul taţilor este inclusă.
·         17 noiembrie, ora 11:00: încă un Curs de puericultură susţinut de educator prenatal Claudia Necula! Adeveriţa pentru concediul taţilor este inclusă.
·         20 noiembrie, ora 14:00: Curs de diversificare a alimentaţiei bebeluşului, susţinut de Raluca Petre! Bebeluşi i sunt bineveniţi!
·         20 noiembrie, ora 16:00: Training pentru părinţi în masajul bebeluşului, susţinut de Raluca Petre!
·         26 noiembrie, ora 18:30: Curs Lamaze cu program normal susţinut de Mariana Oancea! Adeverinţa pentru concediul taţilor este inclusă.
·         29 noiembrie, ora 18:30: Atelier “De-a brutăria: pâine pentru întreaga familie” – ocazie pentru părinţi să înveţe cum se coace o pâine sănătoasă în casă! Cu Andreea Viviana Mârza şi Ioana Zberea!
·         În fiecare marţi şi vineri, de la ora 18:00 Cristina Toma, kinetoterapeut, susţine gimnastica prenatală pentru mămicile care au depăşit 14 săptămâni de sarcină.
·         În fiecare miercuri şi vineri, de la ora 16:00, Stella Garbea, medic de familie, susţine orele de Yoga pentru persoanele care doresc să practice, şi nu sunt însărcinate.
·         Cristina Toma este experta noastră experta noastră în masaj prenatal sau postnatal şi vă stă la dispoziţie!
·         Psihoterapeuţii noştri: Claudia Necula, Simona Chiru şi Radu Stoenescu pot fi contactaţi deasemenea  în cazul în care ai nevoie de consiliere psihologică.
·         Consilierii în alăptare sunt gata să răspundă oricăror întrebări legate de dificultăţi în alăptare.
·         Avem o echipă minunată de doule pregătite cu mult calm şi răbdare pentru a ajuta ca travalii să fie trăite cu uşurinţă  şi încredere.
·         Nu uita nici de terapia florală Bach sau despre remediile ayurvedice şi naturiste despre care vă poate povesti Irina Pleşcan, farmacist.
·         Alexandra Ghement, medic de familie cu specializări în remedii naturiste şi homeopatie îţi stă la dispoziţie pentru consultaţii în educaţie pentru sănătate!

Pentru luna viitoare pregătim alte cursuri Lamaze, de puericultură, seri dedicate mamelor şi ateliere de lucru pentru taţi, gimnastică, yoga, cursuri de diversificare şi masajul bebeluşului, dar şi un curs de prim-ajutor!

Dacă vrei să afi mai multe despre membrii echipei noastre, te invităm să arunci o privire aici:
http://pravaliaparintilor.ro/index.php/echipa/

Te poţi înscrie la orice curs/serviciu pe adresa de email: [email protected] sau la numarul de telefon specificat pe pagina de descriere a fiecărui serviciu.

 

 

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU