Lansare Revista Bebelu. Revista mamicilor de azi si de maine

Revista Bebelu este adresată, atât femeilor care au trecut prin experiența unei nașteri, cât și celor care își doresc apariția unui bebeluș în viața de cuplu.

bebeluRevista BEBELU, care se va lansa in luna decembrie 2013, s-a nascut din nevoia publicului larg de a avea la indemana mai mult decat o sursa de inspiratie in domeniul cresterii, educarii si ingrijirii copilului. Pentru cei ce isi doresc informatii utile si sfaturi practice, revista BEBELU reprezinta un ghid extrem de necesar. Impreuna cu colaboratorii nostri, noi vom fi primii care vom oferi cititorului informatii cat mai complete, specializate, formulate intr-o maniera accesibila oricui.

În fiecare număr, cititorii vor descoperi sfaturi noi și vor trăi experiențe inedite povestite chiar de mămici.

Vor fi puși la curent cu cele mai noi măsuri legislative care să le asigure siguranța și stabilitatea familiei, se vor bucura de dezvăluiri ale vip-urilor autohtone despre modul în care și-au crescut proprii copii, vor fi puși în tema cu ultimele tendințe în materie de frumusețe, diete, modă.

Concursurile se vor constitui pe parcursul fiecărui număr.

Cititorii vor avea posibilitatea ca în fiecare număr să descopere o avalanșă de noutăți în cadrul fiecărui capitol tratat de către revistă.

Rubrici:

Sarcina – este un capitol destinat celor 40 de săptămâni de sarcină. Vor fi inițiate discuții referitoare la simptomatologia primelor zile de sarcină, evoluția fătului pe parcursul celor nouă luni, analize necesare, alimentație, sănătate, pregătire pentru naștere

Nasterea – este o rubrică destinată gravidelor ajunse în ultimul trimestru al sarcinii. Vor putea primi informații folositoare referitoare la nașterea prin cezariană, nașterea vaginală, tipurile de anestezie alese, recuperare postpartum, alegerea maternității.

Primul anisor – este un capitol destinat îngrijirii sugarului. Alăptarea, scorul Apgar, îngrijirea bontului ombilical sunt doar câteva dintre cele mai captivante subcategorii.

Copilul 1-6 ani – este un capitol destinat creșterii și îngrijirii copilului încă din primul an de la naștere.. Mămicile vor reuși să afle cum anume să se descurce cu propriul copil, cum să îl îngrijească în așa fel încât să crească perfect sănătos, precum și care poate fi remediul pentru cele mai frecvente dintre afecțiuni.

Scolarul – învață citind fiecare număr al revistei despre cum să îmbunătățim performanțele școlarului prin metode oferite de specialiști în domeniul educației.

Familia – este o rubrică destinată trăirii experienței de părinte, cu sfaturi si indicații de la personalități si psihologi adresate tinerilor familiști.

Invata sa previi! – în fiecare număr al revistei vor fi prezentate soluții de prevenire a anumitor probleme de sănătate ce pot afecta viața copiilor sau a mămicilor.

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU