Grand Cosmos isi deschide portile in Baneasa Shopping City

Dinozauri Giganți din Argentina, prima expoziție găzduită de Grand Cosmos in Baneasa Shopping City reprezintă o premieră pentru Europa Centrală și de Est.

București, 12 noiembrie 2013 – Grand Entertainment, divizia de leisure și divertisment a Băneasa Developments, inaugurează în a doua jumătate a lunii noiembrie Grand Cosmos, un nou spațiu expozițional de amploare. Cea mai nouă atracție din Băneasa Shopping City va aduce cele mai de succes expoziții tematice din lume, ce vor oferi noi perspective asupra unor lumi uitate sau greu accesibile. Expozițiile-eveniment vor oferi vizitatorilor o alternativă culturală cu un puternic rol educativ pentru toate vârstele.

“Dinozauri Giganți din Argentina”, prima expoziție găzduită de Grand Cosmos, reprezintă o premieră pentru Europa Centrală și de Est. În Băneasa Shopping City vor putea fi văzute, pe lângă reconstrucții ale dinozaurilor vechi de milioane de ani, oase și ouă fosilizate din timpul Mezozoicului. „Dinozauri Giganți din Argentina” prezintă istoria dinozaurilor argentinieni în toate etapele existenței acestora, descoperirile recente permițând o expunere cuprinzătoare a evoluției lor de la cel mai mic dinozaur din perioada Triasic și până la cele mai mari exemplare de la finalul Cretacicului. Vor fi expuși Panphagia Protos, dinozaur preistoric, vechi de 228 de milioane de ani și Austroraptor, al cărui schelet datează de-acum 70 de milioane de ani și este considerat unicul exemplar din lume de acest fel. În ultimele decenii, Argentina a fost țara unde s-au realizat unele din cele mai fascinante descoperiri de fosile din lume. În anii 90 cercetătorii au găsit aici rămășitele unui dinozaur de tip T-Rex, ce deține și în acest moment recordul de cel mai mare ierbivor descoperit vreodată.

Vizitatorii îi vor putea întâlni pe uriașii dinozauri argentinieni la Grand Cosmos timp de trei luni, până în februarie 2014.

„Grand Cosmos este un concept expozițional permanent dedicat vizitatorilor din Băneasa Shopping City, mereu în căutarea divertismentului educațional de calitate. Publicul nostru este deja obișnuit cu inovațiile pe care în permanență le aducem atunci când gândim conținutul de entertainment pe care i-l punem la dispoziție”, a precizat John Younis, Entertainment Business Unit General Manager în cadrul Băneasa Developments.

Programul expozițional de la Grand Cosmos va continua în 2014 cu alte două evenimente de amploare: “Robot Zoo”, o incursiune în lumea roboților, urmată de „Planet Shark”, o expoziție ce aduce rechinii la București.

Grand Cosmos este situat în aripa de nord a Băneasa Shopping City, în cadrul Galeriei Feeria, și este parte a Grand Entertainment, divizie de leisure și divertisment a Băneasa Developments ce include și Grand Cinema Digiplex.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU