Copilul tau Eroul din Poveste. Carti personalizate pentru copii

Cadoul ideal pentru copilul tau cu ocazia Sarbatorilor de iarna – Carti personalizate pentru copii!

Salveaza-l_pe_Mos_CraciunUn cadou minunat, o poveste cu si despre copilul tau… O carte incantatoare si educativa! Copilul tau este personajul principal al povestii. Copilul tau va fi incantat cand isi va vedea numele printat in propria lui carte personalizata. El traieste aventuri minunate si invata lucruri noi despre cum sa se poarte, cum sa ajute pe cei in nevoie, sa numere, sa coloreze si multe altele.

In momentul in care copiii deschid una din cartile noastre, incepe aventura magica. Imaginati-va cat de incantati vor fi sa descopere ca povestea este cu si despre ei, despre prietenii lor, familiile, orasul lor si multe altele! Fiecare poveste se concentreaza pe o anumita tema si este conceputa in asa fel incat sa trezeasca dorinta copilului de a citi sau de i se citi o poveste.

Cărțile personalizate îi ajută pe copii să iubească lectura, le dau mai multă încredere în forțele proprii și le stimulează creativitatea. Ele au un impact pozitiv asupra dezvoltării personalităţii  copiilor noștri.

Sunt cărțile lor!

Un cadou cu care nu vei da gres… fie ca este pentru copilul tau sau pentru alt prichindel!

 

Titluri deosebite pentru Sarbatorile de iarna: povestile ” Salveaza-l pe Mos Craciun” si „Vremea Colindelor”.

Contactati-ne pentru comenzi la Email: [email protected]

www.cartipersonalizatepentrucopii.cabanova.com

Telefon 0732025912

Discount-uri pentru gradinite, scoli!

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU