Cupa Familiei 2019 by Inot Masters Timisoara

Duminică 19 Mai 2019
Timisoara

Un eveniment distractiv pt intreaga familie!

Copii, părinți și bunici au ocazia să înoate împreună cu ocazia Cupei Familiei la înot, un eveniment tradițional pentru toate generațiile ce are loc duminică, 19 mai, ora 10:30, la bazinul acoperit (25 m, 6 culoare) din Zona Circumvalațiunii din Timișoara.

Evenimentul este organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Familiilor (celebrată anual în 15 mai. International Day of Families https://www.un.org/en/events/familyday/), scopul său fiind întărirea legăturilor între generații prin activități comune la bazin. Pe lângă petrecerea plăcută a timpului liber, în același timp, evenimentul reprezintă și o oportunitate de promovare a practicării înotului la toate vârstele, ca formă de mișcare pentru sănătate.

Spre deosebire de competițiile tradiționale de înot, probele se desfășoară numai pe echipe formate din membri ai aceleiasi familii, programul evenimentului incluzând, printre altele: stafetă 2 generații (copil-părinte), stafetă o generație (soț-soție sau frate-soră), stafetă cu obstacole (înot pe lătimea bazinului), etc. Participanții pot utiliza orice procedeu de înot. Prezentarea detaliată a evenimentului se găsește la http://www.timisoara.inot-masters.ro/cupa-familiei-editia-a-vii-a-2018/

Toate echipele participante vor primi un certificat de participare. Familia care va obține cele mai multe puncte din participări la probe va primi Cupa Familiei.

Din dorința de a oferi comunitătii locale un eveniment cât mai atractiv, și programul ediției de anul acesta include, pe lângă probele de înot, momente distractive realizate cu ajutorul unor apreciați colaboratori. Pentru cei mai mici dintre participanți, organizatorii pregătesc câteva surprize dulci.

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

Mai multe detalii și înscrieri la http://timisoara.inot-masters.ro/cupa-familiei-editia-a-viii-a-2019/

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 19 Mai 2019

Program:
10:30 - 13:30

Orasul:
Timisoara

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Timisoara!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL