Curs de Programare 3D cu JavaScript şi baze JAVA +10 ani la ITsMAGIC®

București

Deslusim impreuna tainele Javascript si Java, unele dintre cele mai folosite limbaje de programare. Cursul este destinat tinerilor pasionati de tehnologie, care doresc sa isi petreaca timpul in fata monitorului cu experiente ce pot pune bazele unei cariere de succes.

Viitorii programatori invata sa programeze jocuri 3D prin realizarea de lumi interactive cu JavaScript şi de asemenea, concepte de baza JAVA utilizand medii de devoltare de tip text, dupa insusirea regulilor principale de programare.

Proiectele se vor implementa respectand ciclul de implementare al unui proiect software, prezentandu-se astfel si principii de management de proiect. Pentru o intelegere facila a codului implementat, auxiliar, se folosesc roboti.

Cursul este explicat pe intelesul tuturor, ori de cate ori este nevoie, astfel,
implementarea unui proiect in javascript sau java pare o joaca.

Orar cursuri Programare 3D, JavaScript şi Java +10 ani la ITsMAGIC®

  • SĂPTĂMÂNAL incepând din 23.09.2017*

(Primaverii, Cosmopolis, Baneasa, Amzei, Ghencea, Timpuri Noi, Vitan, Pipera)

*Va rugam sa ne contactati pentru detaliile curriculei si a stabili impreuna ora de participare, in functie de disponibilitatea profesorilor si programul elevului.

Unde?

Adresa: Calimachi nr 17, sector 2, Bucuresti

Preturi

Orar_Cursuri

Contact ITsMAGIC® 

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU