Program Educațional Integrat de Inspirație Finlandeză KidSmart® România 1-10 ani

București

Cea mai performantă educație din Europa este acum în București. Succesul copilului tău în viața de adult se construiește aici. KidSmart® România a dezvoltat primul program educațional integrat de inspirație finlandeză pentru copii între 1-10 ani.

Cine suntem noi?

Suntem creatori și antrenori dedicați educației moderne din România.

Ne inspirăm din modelele educaționale internaționale de succes, iar Educația europeană oferă ca model sistemul finlandez.

Credem că putem face educație performantă în România, de aceea am conceput KidSmart®, primul centru educațional românesc care își propune să ofere copiilor o educație prietenoasă bazată pe experiențe pozitive de învățare.

Suntem cei mai performanți furnizori de educație, pentru că: totul este nou, nu refolosim materiale, concepte; suntem disponibili pentru părinți și oferim feedback concret; educația este incluzivă, tratăm toți copiii egal, lecțiile se bazează pe cercetare științifică la zi;

Educația este directă și aplicată, iar copiii învață într-un mediu prietenos care stimulează performanța în viață.

Toți cei 4 instructori sunt psihologi certificați, care urmăresc performanța în educație și îndrumă copiii spre potențialul maxim

Program Educațional Integrat de Inspirație Finlandeză KidSmart® România 1-10 ani5 programe pentru copii de-a lungul unui an:

  • KidSmart® Discover (copii 1- 2 ani)
  • KidSmart® Play (copii 2- 4 ani)
  • KidSmart® Explore (copii 4- 6 ani)
  • KidSmart® Learn (copii 6- 8 ani)
  • KidSmart® Grow (copii 8- 10 ani)

Prețuri

  • Abonament 3 luni – 339 lei per copil/lună
  • Abonament 5 luni – 319 lei per copil/lună
  • Abonament 7 luni – 299 lei per copil/lună

Cursurile au loc în fiecare săptămână – câte o ședință interactivă și plină de experiențe pozitive. Orarul este flexibil, de miercuri până sâmbătă, iar toate lecțiile se pot recupera.

Contact

  • Adresa: Strada Slobozia nr 13, București
  • Pentru înscrieri: http://kidsmart.ro/intro/ , sau la numărul de telefon: 0746.145.761.
DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU