Cursuri de Dezvoltare Personală la Centrul Educaţional WINGS Education

București

Matematica aplicată, improvizație în limba engleză, experimente științifice, dans, limbi străine, pictură, desen şi alte cursuri de dezvoltare personală la Centrul Educaţional WINGS Education.

Centrul Educațional Wings îți pune la dispoziție, sub aceeași cupolă, cele mai interesante cursuri tehnice (Matematică, Scratch, Python, IT, Web Design, Experimente Wow-Lab, Robotică), de comunicare și dezvoltare personală (Armonie.Descoperire.Joc, Public Speaking, Antreprenoriat, Kids Debate), de limbi străine (Engleză, Germană), dans și mișcare (Let’s Dance). Alături de programele consacrate de After School și Before School, la Wings vei găsi cu siguranță cursurile potrivite copilului tău.

Situat într-o zonă liniștită din Sectorul 1, în Bucureștii Noi, Wings Education pune la dispoziția copiilor înscriși în programele noastre multe spații deschise, atât în interior cât și afară, în care copiii se pot și relaxa, pot citi sau juca, în afara sălilor de curs.

PROGRAM CURSURI

Te invităm să ne cunoști și să participi la cursurile pe care ți le-am pregătit în acest an!

Curs de Matematica Aplicată

MARŢI   |   16:30   |   CLASELE a III-a si a IV-a

curs de matematica aplicataLa cursul de Mate Aplicată stârnim copiilor curiozitatea și dorința de a explora lumea din jurul lor. Urmăm programa școlară și explicăm noțiunile de matematică prin exemple simple, din viața de zi cu zi a copiilor, la care se pot raporta cu ușurință.

Cursul cuprinde 6 module în care ne raportăm la particularități din istorie & cultură, gastronomie & alimentație sănătoasă, ecologie, științe & experimente, educație civică și chiar educație financiară.

Pe lângă o mai bună înțelegere a conceptelor studiate la școală, obiectivul acestui curs este de a le contura elevilor o gândire logică, creativă și a stimula dezvoltarea unui spirit autodidact. Trainer va fi Silvia Timisescu, fondator Logos Academy.

  • durata unui modul: 6 saptamani
  • Cursul se adreseaza elevilor din clasele a III a si a IV a
  • un curs pe saptamana, in fiecare marti, ora 16.30
  • durata unui curs: 60 minute
  • primul curs va avea loc in data de 24 octombrie

DETALII ŞI ÎNSCRIERI


Ateliere de improvizație în limba engleză

LUNI   |   16:30   |    8-14 ANI
Atelierele de improvizație în limba engleză
Atelierele sunt promovate si ținute de Marius Smîntînă, fost actor al teatrului „Fani Tardini”, care a înființat în februarie 2014, Theatre Acting Club (T.A.C.) – prima şcoală de teatru din Bucureşti cu predare exclusivă în limba engleză, din dorinţa de a aplica metodologia internaţională în ceea ce priveşte dezvoltarea personală prin teatru, în engleză, a copiilor şi adolescenţilor.
Cursurile de improvizaţie în engleză sunt structurate în ateliere distractive şi interactive menite să stimuleze imaginaţia şi creativitatea, dar şi reacţii pentru diferite evenimente din viaţa reală.

DETALII ŞI ÎNSCRIERI


Laborator creativ de dezvoltare personală

JOI   |   16:30   |   6-12 ANI 

Laborator creativ de dezvoltare personală WingsDezvoltarea personală este un proces complex ce se desfășoară pe tot parcursul vieții, iar prin acest curs ne propunem să ne îmbunătățim deprinderile și abilitățile personale și să învățam “lecţiile” cu privire la gestionarea emoțiilor, a situațiilor, dezvoltarea încrederii în sine, a unui stil de viață sănătos, educație, școală, relaționare cu alți copii.

DETALII ŞI ÎNSCRIERI


Wow Lab- experimente științifice

MARŢI   |   17:30   |   6-12 ANI 

curs-de-experimente-stiintifice-wow-lab-pentru-copii-900x600-v4Wings în parteneriat cu Wow Lab îți propune o serie de ateliere pentru copii care au ca obiectiv înțelegerea și asimilarea de către cei mici a unor noțiuni de bază din fizică și chimie, pe baza unor experimente științifice distractive și spectaculoase.

DETALII ŞI ÎNSCRIERI


 Jocul de-a culoarea: pictură, desen, modelaj

JOI   |   17:30   |  6-14 ANI

curs-de-jocul-de-a-culoarea-pentru-copii-900x600-v1 O foaie goală de hârtie e un pretext bun pentru explorarea resurselor creative ale copiilor! Împreună, ne propunem să înțelegem ce înseamnă un contrast cromatic, cum putem face trecerile dintre lumină și umbră astfel încât să oferim volum obiectelor, dar și cum să redam textura acestora.

DETALII ŞI ÎNSCRIERI


Let’s Dance: Curs de Dans

LUNI   |   17:30   |  6-14 ANI 

curs-de-dans-pentru-copii-900x600-v1Dansul se numără printre sporturile care pot fi ușor acceptate de către copii, reprezentând un tip de mișcare naturală pentru cei mici. Câți dintre părinți nu au observat tendința micuților de a dansa atunci când aud o melodie preferată?

DETALII ŞI ÎNSCRIERI


 

Curs de limbă engleză

MARŢI   |   16:30   |   7-12 ANIcurs-de-limba-englezaMetoda de predare a limbii engleze la cursul pe care vi-l propunem este una bazată pe jocuri și activități interactive, astfel încât învățarea să se facă în mod natural și distractiv. Pregătim în fiecare săptămână o temă de discuție astfel încât să putem dobândi noi cunoștințe dar și să dezvoltăm diverse abilități: lucrul în echipă, încrederea de a se exprima, etc.

DETALII ŞI ÎNSCRIERI


Public Speaking – Curs de Oratorie pentru Copii

MIERCURI   |   16:30   |  7-12 ANI

curs-de-public-speaking-pentru-copii-900x600-v1De cele mai multe ori, succesul depinde de cât de bine știi să prezinți, sau cât de bine știi să te prezinți. Prima impresie contează! Cursul este practic și se concentrează pe aplicații de public speaking și exerciții de concentrare și respirație, de creativitatate, improvizație și de gestionare a emoțiilor.

DETALII ŞI ÎNSCRIERI


Learn & Play

MIERCURI   |   17:30   |  7-12 ANI 

În cadrul cursului Lean & Play vom descoperi care este modalitatea prin care fiecare dintre noi asimilează cel mai ușor informațiile, cum reușim să ne amintim mai ușor, care sunt punctele noastre forte și cum putem lucra asupra aspectelor pe care le putem îmbunătăţi.

DETALII ŞI ÎNSCRIERI


CONTACT & ÎNSCRIERI:

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU