English Kids Academy Oferă Evaluări Gratuite ale Cunostințelor de Limba Engleză pentru Copilul Tău

București

Pornind de la dictonul englezesc “Happy Learners are effective learners”, English Kids Academy propune copiilor între 6 luni și 17 ani, un program vesel și cu rezultate vizibile de învățare a limbii engleze.

Deoarece în cazul cursurilor de copii, elevii se dezvoltă în același timp și ca oameni, profesorii nu le vor preda doar o limbă străină, ci și un set valoros de cunoștințe de viață transmis prin intermediul limbii engleze.

Împletind experiența de predare de aproape 65 ani a specialiștilor International House World Organisation cu teoria inteligențelor multiple definită de profesorul dr. Howard Gardner, la English Kids Academy copiii sunt expuși mai multor strategii de predare, iar abilitatea lor de învățare este dezvoltată.

În fiecare lecție se foloseste o gamă variată de activităţi prin care caracteristici ale diferitelor inteligențe se interconectează și astfel oferă o bază de conexiuni neuronale mai amplă pe care se poate dezvolta o învățare de calitate și mai ales o ȋnvăţare eficientă.

Rezultatele cursanților English Kids Academy vorbesc de la sine: 100% promovabilitate la examenele internaționale Cambridge KET, PET sau CAE. Peste 90% dintre elevii care au susţinut examenele YLE (Starters, Movers, Flyers) au obținut punctaj maxim la proba de Speaking. Iată de ce, încă de anul trecut, Cambridge English Language Assesment a acordat EKA titlul de unul dintre cele mai bune centre de pregătire a copiilor din țară, cu „impact educațional excepțional”.

Pentru a afla cum putem să îl ajutăm şi pe copilul tău să obţină aceste rezultate deosebite şi să vorbească engleza corect, fluent şi convingător, programează-te la o evaluare gratuită, la cel mai apropiat sediu English Kids Academy de casa ta – cel din zona Tineretului, Militari sau din zona Ion Mihalache.


 RECOMANDARE


English Kids Academy organizează cursuri de engleză, chiar de la vârste mici, între 6 luni şi 4 ani. In cadrul programelor „Sing & Play” (6 luni – 2 ani), „Wiggle & Grow” (2 – 3 ani) şi „Laugh & Learn” (3 – 4 ani) se stimulează odată cu învăţarea limbii engleze şi dezvoltarea timpurie a copiilor.

Programul Future Leaders pentru adolescenți și liceeni, le oferă tinerilor ocazia să cunoască diferite aspecte ale lumii profesionale, programul ajutându-i să își dezvolte abilități de gândire analitică, rezolvare de probleme, lucru în echipă sau susținerea unei prezentări, toate acestea într-un mediu care să le stimuleze în permanență creativitatea și spiritul inovator.

Detaliile despre cursurile, acreditările și realizările English Kids Academy pot fi accesate pe site-ul oficial, http://www.englezacopii.ro.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU