Curs „Maniere si Comportament” 4-6 ani @ Timișoara

4-6 ani
10:00 - 11:00
16-30 Martie 2019
Timisoara

Cum se desfasoara lectiile de “Maniere si comportament”?

Lectiile de maniere elegante formeaza si totodata rafineaza vocabularul si comportamentul copiilor in situatii cu care se intalnesc zi de zi la gradinita, in familie sau cand merg in vizita. Copiii vor invata reguli elementare si in acelasi timp rafinate de comportament civilizat si isi vor surprinde parintii si cadrele didactice cu expresii elegante si comportament adecvat varstei lor. Pentru ca temele discutate pe parcursul lectiilor de maniere elegante sa fie pe deplin insusite si durabile in comportamentul copiilor, trainerii Future Learning® vor repeta pe parcursul intregului program educational, prin intermediul intrebarilor fulger care fac parte din metoda pedagogica Future Learning®, principalele repere de maniere elegante pentru copii legate de vorbire si comportament adecvat varstei prescolarilor.

Prin participarea copiilor in cadrul lectiilor de „Maniere si comportament”, urmarim formarea si dezvoltarea urmatoarelor abilitati, trasaturi de caracter si personalitate:
Comportament verbal adecvat • Comportament situational civilizat • insusirea regulilor de eticheta • Eleganta in comportament • Rafinament in exprimare

CLEVER Children este o franciza educationala romaneasca, care a initiat partea de cursuri pentru copii inca din 2008, avand in echipa specialisti in psihologia copilului, traineri cu experienta si alti oameni valorosi care s-au implicat in dezvoltarea programelor de training. In prezent, sunt deschise centre educationale in Bucuresti si mai multe orase din tara.

Cursul se adreseaza copiilor de 4-6 ani (inclusiv elevi clasa 0) si este format din 6 lectii de 60 min., cate una saptamanal.
Investitie: 200 lei/curs (6 lectii), in sistem abonament.
Programul complet al lectiilor este aici: http://www.cursuricopii.ro/assets/pdf/Programa_cursului_pentru_prescolari_copii_de_4_5_6_ani.pdf

Detalii la tel. 0764.881.842 sau la [email protected].

Grabiti-va pentru inscrieri, locurile sunt limitate!


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Perioada:
16-30 Martie 2019

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
11:00

Orasul:
Timisoara

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Timisoara!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL