Cursuri de dans pentru copii la Clubul TinArt

Au inceput inscrierile la cursurile de dans pentru copii cu varsta intre 3-14 ani la Clubul TinArt

Denumirea cursului: dans

Nivelul de varsta al copiilor pentru care este potrivit cursul: 4-14 ani

Pretul fiecarui curs: 100 Ron / lună

In cadrul cursurilor dans de la Club TinArt copiii urmează coregrafii special concepute pentru categoria lor de vârstă, se distrează pe ritmuri desfășurând astfel și o activitate fizică. Toate acestea cu rezultate si beneficii pentru sanatate mental si fizica: creșterea rezistenței fizice și a imunității, conștientizarea și coordonarea mișcărilor proprii și a celor din jur, dezvoltarea echilibrului intern și a flexibilității articulațiilor, menținerea unei stări permanente de bunădispoziție, creșterea atenției și a încrederii în sine, ușurință în socializare

Denumirea cursului: balet

Nivelul de varsta al copiilor pentru care este potrivit cursul: 3-14 ani

Pretulfiecarui curs: 100 Ron / lună

In cadrul cursurilor balet de la Club TinArt copiii urmează coregrafii special concepute pentru categoria lor de vârstă, in scopul depasirii tracului de a se manifesta in public (dansa, vorbi), dar si pentru dezvoltarea unui spirit inclinat spre arta si a pozitii corecte a corpului.

 

Adresa la care se desfasoara cursul: B-dul Iancu de Hunedoara nr.2, bl H6, sc1, et.2, ap. 6, Sector 1, București (zona: gura de metrou Piața Victoriei)

Date de contact (adresa email, website):

www.tinart.ro

[email protected]

Facebook.com/TinArt

Telefon:  0740.26.11.87

Telefon/Fax:  021/313.89.27

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU