Cursuri de dezvoltare personala pentru copii

Mesajul organizatorului:

Dragi parinti, drumurile noastre se despart, clubul nostru isi face cuib in alta parte, asadar nu vom fi disponibili pentru cursurile anului scolar 2015-2016.
Va uram mult succes in toate demersurile dvs educationale! Multumim!

Cursuri pentru copii cu varsta intre 2-14

Nivelul de varsta al copiilor pentru care este potrivit cursul: 2-14 ani

Pretulfiecarui curs: 200 Ron / lună

Descriere: Cursurile de dezvoltare personala de la Club TinArt fac asimilarea de informatii mult mai usoara si accesibila, procesul invatarii devenind distractiv.  Prin intermediul jocului si a experientei directe, copiii isi exerseaza abilitatile logico-matematice, inteligenta verbal-lingvistica, inteligenta sociala, inteligenta vizual-spatiala,  inteligenta corporal kinestezica si creativitatea.

 

Adresa la care se desfasoara cursul: B-dul Iancu de Hunedoara nr.2, bl H6, sc1, et.2, ap. 6, Sector 1, București (zona: gura de metrou Piața Victoriei)

Date de contact (adresa email, website):

www.tinart.ro

[email protected]

Facebook.com/TinArt

Telefon:  0740.26.11.87

Telefon/Fax:  021/313.89.27

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU